Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΦΙΠΠΕΥΣΗ ΔΙ ΕΦΑΛΣΕΩΣ

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

ΕΦΙΠΠΕΥΣΗ ΔΙ ΕΦΑΛΣΕΩΣ



     Η «Εφίππευση δι’ Εφάλσεως» είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος εφιππεύσεως ο οποίος επιτρέπει οπουδήποτε και χωρίς την βοήθεια άλλου μέσου ή βοηθού, την εφίππευση του Ιππέως με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση φορτίου στη ράχη του ακινητοποιημένου ή και κινουμένου Ίππου, εφ΄ όσον βεβαίως γίνεται κατά τον ορθό τρόπο και με ιδιαίτερη προσοχή κατά την στιγμή της επικαθίσεως του Ιππέως στον Ίππο.

     Αυτό τον ενδεδειγμένο τρόπον εφιππεύσεως θα διδάξει στους Συνασκουμένους του το Σάββατο 27η Μαρτίου 2021, στις 10:30 π.μ., στη Κοιλάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» ο Αντώνης Διαγούπης ο οποίος κατέχει άριστα τα «μυστικά» του και μπορούν να τον παρακολουθήσουν, πάντοτε δωρεάν, όσοι ενδιαφέρονται «Έλληνες Κένταυροι» ή και επισκέπτες εκτός Ομάδος μας.

     Η συγκεκριμένη εφίππευση αποτελεί προέκταση των γυμναστικών εφάλσεων και μία πολύτιμη άσκηση για κάθε Ιππέα αλλά και αθλούμενο άτομο.

     Η Σχολή των «Ελλήνων Κενταύρων» συνιστά την «Εφίππευση δι’ Εφάλσεως» ως τον καλύτερο τρόπο εφιππεύσεως και τον πλέον ενδεδειγμένο για την ίδια την ευημερία του Ίππου διότι εξασκεί τον εφιππεύοντα ώστε να ελέγχει αποτελεσματικώς την στιγμή της επικαθίσεώς του στη ράχη του Ίππου χωρίς να την τραυματίζει, δίνοντας έμφαση στην σωστή τοποθέτηση και στήριξη των χειρών του επί των οποίων μεταθέτει το βάρος του σώματός του και το αποσβένει βαθμιαίως, χωρίς να το αφήνει να πολλαπλασιάζεται κατά την στιγμή της επαφής της έδρας του με την ράχη του Ίππου.

     Συνιστούμε σε όλα τα Μέλη μας να παρακολουθήσουν την σεμιναριακή διδασκαλία του Συνασκουμένου μας Αντώνη Διαγούπη, μαζύ με τον οποίο, όσοι διαθέτουν την προβλεπόμενη  σωματοδομή, θα μπορέσουν να επιχειρήσουν και την ανάλογη πρακτικήν εφαρμογή.


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.