Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Τις δικές τους προσπάθειες για την επανάκτηση της "επαφής" τους με τον στόχο, μετά τα γνωστά εμπόδια της επικρατούσης απαράδεκτης απαγορευτικής καταστάσεως των αθλητικών δραστηριοτήτων, επεχείρησαν οι "Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος", με την τελευταία τους Προπόνηση στον αύλειο περιβάλλοντα χώρο τους.

     Ευφυής η "εισαγωγή" στην "επανασύνδεση" με τον στόχο, με το επινόημα του Αρχηγού του Παραρτήματος Εφιπποτοξότη Γ. Σταυριανόπουλου - Ιφικράτη, δηλαδή ενός περιστρεφόμενου εκκρεμούς δύο διαφορετικά χρωματισμένων όψεων, του οποίου η εναλλαγή κινήσεων παρέσυρε σε ...βελτίωση τα αντανακλαστικά.

     Εκείνο που εοπώθηκε στην τελευταία τηλεδιάσκεψη των "Ελλήνων Κενταύρων", δηλαδή, η υποχρέωσή μας να παραμένουμε ζωντανοί μέσα σε μία συστημική "πομφόλυγα" που σύντομα θα διαλυθεί και η οποία, ωστόσο, μας θέλει νεκρούς, φαίνεται ότι όλη η Ομάδα μας το ενστερνίζεται και το κάνει πράξη!

     Και οι "Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος", με την τελευταία Προπόνησή τους δικαιώνουν την δράση ως τεκμήριο ζωής.

     Έτσι, όχι μόνον ωφελήθηκαν οι ασκηθέντες Χαλκιδείς Συνασκούμενοί μας αλλά και με την αναλυτικήν αναφορά του Αρχηγού του Παραρτήματος ωφεληθήκαμε και οι υπόλοιποι 'Έλληνες Κένταυροι" με ενδιαφέροντα συμπεράσματα από την εκτέλεση του ασκησιολογίου τους και, κυρίως, την τόξευση σε στάση πρηνηδόν.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.