Σάββατο, 11 Απριλίου 2020


ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ


     Φαίνεται ότι "εκείνο" που αναζητούν εσπευσμένα οι ερευνητές-επιστήμονες, η Φύση το έχει "ανακαλύψει" από καταβολής της και το προσφέρει αφειδώς και δωρεάν προς όλους: Την δυνατότητα οργανικής αυτορρυθμίσεως και στο νου μας έρχεται ο νομπελίστας Γερμανός Otto Warburg και οι αλήθειες του περί των ευεργετικών επιδράσεων της οξυγονώσεως τις οποίες τιμούμε καθ΄ όλη την δράση της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Η ίδια οξυγόνωση βοηθά κάποιον που έχει πολύ καιρό ακόμη για να "πατήσει" τα ...30, ώστε να επισκέπτεται τον γιατρό του μόνον για εξαγωγή ...φρονιμίτη και...


     ...Και η ίδια οξυγόνωση είναι αυτή η οποία βοηθά κάποιον άλλον που "πατά" τα ...70 χωρίς να έχει πάρει μέχρι τώρα ούτε ...ασπιρίνη!


     Όχι, δεν είμαστε γιατροί και τα μόνα φάρμακά μας το οξυγόνο, το νερό και η κίνηση αλλά, ως φαίνεται, αυτή η υπεραπλούστατη ...."πολυφαρμακία" μπορεί να αναδειχθεί σε μέγα ευεργέτημα όταν "υποστυλώνεται" από τον Ίππο και το Τόξο κι εμείς, σήμερα, καταφύγαμε και πάλι στα Τόξα (αφού οι Σταύλοι παραμένουν κλειστοί εις επίρρωση του ...σεναρίου του "κορωναϊού") πρωτίστως, για να αποφύγουμε την ακούσια ...διασωλήνωσή μας σε καμία Μ.Ε.Θ. ως πάσχοντες εκ των συνεπειών του συγχρόνου λοιμού των ...Αθηνών! 


     Kλασικού περιεχομένου η σημερινή Προπόνησή μας με ένα κοινότυπο μεν, ωφελιμότατο δε, ασκησιολόγιο του οποίου ο σκοπός ήταν η διόρθωση σφαλμάτων αφέσεως αλλά και ευστοχίας μέσων αποστάσεων.


     Τα 150 βέλη που τόξευσε ο Μηνάς φάνηκαν πολύ ευεργετικά υποδεικνύοντάς του ακόμη καλύτερες ατραπούς αφέσεων αλλά και καλύτερο έλεγχο του σημείου προσκρούσεώς τους.


     Και αυτά τα βέλη, σήμερα, τον βοήθησαν να αυτοσυγκεντρωθεί πολλές φορές και να καταλήξει στο αποτέλεσμα που είχε κατά νου κατά την στιγμή της αφέσεως!


     Αλλά και ο συγκεκριμένος, πολυμορφικός, ιδιωτικός χώρος ο οποίος αναδεικνύεται ιδανικός για εξάσκηση ολιγομελούς Γραμμής Βολής, για άλλη μια φορά μας έκανε να ευγνωμονούμε τον σχεδιαστή του!


      Κλασική, περιεκτικότατη και "γρήγορη" Προπόνηση, ιδανική από κάθε πλευρά, η σημερινή, μας κάνει να παρακαλάμε τον υψηλό σκηνοθέτη του "κορωναϊού" να συνεχίσει την ...παράσταση επ΄ ωφελεία, πραγματική και άνευ εισαγωγικών, της φυσικής μας υγείας! 


     Mια Προπόνηση που βοήθησε τον Μηνά ως υπεύθυνο της επιτυχίας του τοξευτικού προγράμματος των προγραμματισμένων  εκδρομών του "Manessis Travel"  να σταθεί στο ύψος της αποστολής του μετά την λήξη του "curfew".


     H Tοξοβολία είναι ένας βαθύτατος διαλογισμός που σε αυτοπειθαρχεί ώστε να σκέπτεσαι και να δρας γρήγορα και ...εύστοχα! Μια θεραπευτική διαδικασία που δεν αλλάζει το γονιδίωμά σου, αλλά σε υποβοηθά να αντιδράς σωστότερα μέσα στην κοινωνική καθημερινότητα, να εντοπίζεις, π.χ., κατασκευασμένες "πανδημίες" που υποβλέπουν στην κατάλυση της ιδιωτικότητός σου ως Πολίτη και, αποφεύγοντας συνωμοσιολογίες, να ελέγχεις τους πραγματικώς συνωμοτούντες εναντίον των ατομικών ελευθεριών σου, προαναγγέλλοντας, μάλιστα και την εμφύτευση του microchip! Και τότε, η Τοξοβολία, Έφιππη ή στατική σε οδηγεί σ΄ αυτό το αποτέλεσμα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.