Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Υφιστάμενος τους αυστηρούς περιορισμούς καραντίνας που του επεβλήθησαν επιστρέφοντας από το εξωτερικό διαρκούντων των προληπτικών μέτρων προς αποτροπή του ..."κορωναϊού", ο Αρχηγός των Παραρτημάτων Χαλκίδος και Σχηματαρίου, Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος-Ιφικράτης, εξαναγκάσθηκε σε ταλιμπανίζουσα εμφάνιση και ...αναρχοαυτόνομο "look" συνθηκών κοινωνικής "υφέσεως', προκειμένου να συνεχίζει τις Προπονήσεις του στην αυλή του!


      Κατά τα λοιπά, αξιέπαινος και αμείωτα δυναμικός, με το Τόξο και τα βέλη ανά χείρας, παραμένει σε πλήρη φόρμα, κάνοντάς μας να του ...συγχωρούμε ακόμη και το εξωτικό ...τσεμπέρι που τον εμφανίζει ως λαθροεισβολέα, άρτι καταφθάσαντα με φουσκωτή λέμβο σε ακτή της Μυτιλήνης τη συνοδεία σκάφους του ...Λιμενικού! 


     Και ανεξαρτήτως της "εικόνος" ...φενταγίν, ή. μουτζαχεντίν, σημασία έχει ότι και ο Εφιπποτοξότης Ιφικράτης "απαντά" με τον δικό του τρόπο στους, γιαλαντζί, τρομοκράτες μας οι οποίοι κινδυνολογούν τρομολαγνικώς, απευθύνοντάς τους την γνωστή φράση: "Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, Κούλη μου νεκροθάφτη!". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.