Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Μπορεί να μην είμαστε "προνομιούχοι" γύφτοι οι οποίοι έχουν δικαίωμα να διοργανώνουν ομαδικά πάρτυ (Κομοτηνή κλπ) ενώ ο υπόλοιπος Ελληνισμός είναι καταδικασμένος σε εγκλεισμό με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας ...υγείας, αλλά ως "Έλληνες Κένταυροι" καταφέρνουμε να κατακτούμε το δικαίωμα της ελευθεροκοινωνίας μας και να αφιερωνόμαστε στα εκπαιδευτικά καθήκοντά μας, όπως φαίνεται και στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" του οποίου ο Αρχηγός επιδίδεται απερίσπαστος στην πρακτική του εξάσκηση στην Ιππασία και στην Τοξοβολία.


     Μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό όπου παρέμεινε για αρκετό διάστημα, ο Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, "ξανασυνάντησε" τα αγαπημένα του τετράποδα επαναδραστηριοποιούμενος στο αυτο-προπονητικό έργο του και αναμένοντας και την τυπική λήξη των μέτρων καραντίνας που ισχύει ...ρατσιστικότατα μόνον για Έλληνες (και όχι για αλλοφύλους εντός της χώρας) ώστε να ξανασυντεθεί η δύναμη του Παραρτήματος και οι ομαδικές Προπονήσεις.


     Ωστόσο, υπό ιδανικές συνθήκες πλέον, τόσο οι ιππικές όσο και οι τοξευτικές Προπονήσεις, στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" δείχνουν να έχουν λαμπρή συνέχεια!


     Η ανυπακοή σε διεφθαρμένους εξουσιαστές οι οποίοι καταστρέφουν μια κοινωνία προς ίδιο συμφέρον ως εξαρτημένοι από συμφέροντα σκοτεινών, πλην πασιγνώστων, "ιδρυμάτων" και "λεσχών", είναι καθήκον των συνειδητών Πολιτών και οι "Έλληνες Κένταυροι", υπεράνω κομματικών σκοπιμοτήτων, επιμένουμε να είμεθα Πολίτες συνειδητοί μιας κοινωνίας Ελληνικής, η οποία σέβεται την Ιστορία των Προγόνων της και επιδιώκει να επιβιώσει εν μέσω "ερειπίων"!



     Και οι "Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος" τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, παραμένουν ανυπάκουοι στους διεφθαρμένους, όπως όλοι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.