Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΥΓΓΡΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


     Ένας από τους πλέον δημοφιλείς Ούγγρους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο Kőházy Ferenc FankaDeli, ευαισθητοποιημένος από την τραγωδία της σύγχρονης Ελλάδος, απευθύνει έκκληση σε όλους τους Έλληνες για την σωτηρία της Πατρίδος μας


     Το αξιοσημείωτο για εμάς τους Εφιπποτοξότες που έλκουμε την καταγωγή της Ομάδος μας από τον Ούγγρικο Οργανισμό "KASSAI" είναι ότι ο Kőházy Ferenc FankaDeli είναι ένας "δικός μας" άνθρωπος που εμπνέεται από την ιερότητα της Κοιλάδας του Οργανισμού την οποία επισκέπτεται.  


     Προσωπικός φίλος και θαυμαστής του Δασκάλου μας Kassai Lajos, o Kőházy Ferenc FankaDeli νιώθει τα νάματα του μεγάλου λαού του κάτω από τον ίδιο ουρανό που σκεπάζει τον παγκόσμιο Πρωταθλητή στη καθημερινή του δράση και καταυγάζει την απεραντοσύνη του μεγαλείου των Μαγυάρων σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο.


     Kι "απαθανατίζοντας" την σοφία του Δασκάλου με την σύγχρονη Ουγγρική η οποία είναι  η εξέλιξη της αρχαιότερης γλώσσας, της Rovásirás, ο Kőházy Ferenc FankaDeli δείχνει την σχέση του με το "σκεπτικό" όλων όσων είχαμε την Τιμή αλλά και την ευτυχία να βρεθούμε στο ίδιο σημείο και να ακούσουμε τον ίδιο Δάσκαλο! 


     Παραδοσιοκράτης, όπως όλοι οι Ούγγροι, ο Kőházy Ferenc FankaDeli τιμά την πολεμική παράδοση του έθνους του την οποία θεωρεί ως "άξονα ζωής" κάθε πατριώτη.


     Λάτρης του συμβόλου της ιπποτρόφου Ουγγαρίας, ο  Kőházy Ferenc FankaDeli συνδέει την ύπαρξή του με το ευγενικό τετράποδο το οποίο μετέφερε στη ράχη του τον ανθρώπινο Πολιτισμό. 


     Αλλά, ο Kőházy Ferenc FankaDeli, ως Μαγυάρος, ταυτίζεται με κάθε τι που επισφραγίζει την καταγωγή του και, ως εκ τούτου και με το σπαθί!


     Και όχι μόνον με το σπαθί αλλά και με το Τόξο, ο Kőházy Ferenc FankaDeli, ως αυθεντικός Ούγγρος, παραμένει στο ιστορικό πλαίσιο των Μαγυάρων.


     Για τον Kőházy Ferenc FankaDeli, τα εθνικά του σύμβολα δεν είναι απλώς για το θεαθήναι αλλά, αποτελούν αφορμές καθημερινής διακονοίας και μαχητικής εφαρμογής, παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες που βρίσκουν τεράστιαν απήχηση στην Ουγγρική νεολαία και όχι μόνον.


     Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Kőházy Ferenc FankaDeli παραλληλίζει το έγκλημα που διεπράχθη εις βάρος της Ουγγαρίας, την "Συνθήκη" του Trianon με το κακούργημα που διαπράττεται εις βάρος της σημερινής Ελλάδος από εσωτερικούς προδότες κι εξωτερικούς, αδιαφορούντες, συνεργούς! Και, απροκάλυπτα καταγγέλλει την δημοκρατία επισημαίνοντας ότι "στάζει αίμα"! 


     Και με την τόλμη του ορθοτομούντος την πλατωνική πραγματικότητα, αυτός ο Ούγγρος, θέτει το ζήτημα της αντικαταστάσεως της τυραννικής δημοκρατίας!


     Ευγνώμονες προς τον σύγχρονο Φιλέλληνα Kőházy Ferenc FankaDeli, καλούμεθα όλοι οι Έλληνες να προβληματιστούμε από την ευγενή έκκλησή του για την οποία ο Πλάτων θα ήταν πολύ υπερήφανος ακούγοντας παραφρασμένη, δια ζώσης, την ρήση του:

"ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ή ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

["Πολιτεία" βιβλ. 8ο]





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.