Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ


     Όσοι γνωρίζουμε την Κέρκυρα, γνωρίζουμε και την ..."ερωτική" σχέση της με την βροχή ιδιαιτέρως κατά τους χειμερινούς μήνες όταν, ξεκινώντας τον άνωθεν καταιονισμό ξεχνά να ...σταματήσει. Ε. λοιπόν, υπ΄ αυτές τις δεινές καιρικές συνθήκες οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" απέδειξαν ότι είναι πραγματικοί μαχητές "παντός καιρού".


     Επαφιέμενοι στον ...αντικεραυνικό ρόλο των πανύψηλων δένδρων του ιδιόκτητου προπονητικού χώρου τους ώστε να αποενοχοποιείται ο κίνδυνος προσελκύσεως των κεραυνών από τα Τόξα, και αυτή την Κυριακή οι Φαίακες Συνασκούμενοί μας στήθηκαν ευθυτενείς στη Γραμμή Βολής και διεκπεραίωσαν το πρόγραμμα του προπονητικού ασκησιολογίου τους, όπως και τις ωραίες καλοκαιριάτικες ημέρες.


     Πρωταγωνιστές της ...ηρωικής αυτής προπονητικής ημερίδος τα ανήλικα Μέλη των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" που άφησαν στη φωτογραφική τεκμηρίωση το είδωλό τους να καθρεπτίζεται στο βρεγμένο δάπεδο του Προπονητηρίου.


     Ο Nietzsche σημείωσε, σοφά, "Μη περιμένετε να θυσιαστείτε στον έβδομο ουρανό..." εννοώντας ότι η θυσία μπορεί να τελετουργηθεί οπουδήποτε... Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" απέδειξαν ότι μία θυσία μπορεί να τελετουργηθεί ακόμη και κατά την διάρκεια μιας βροχερής ημέρας κατά την οποία επιτελείται μια προπονητική διαδικασία. Από όλους εμάς ένα μεγάλο "ΕΥΓΕ" σε όλους τους Κερκυραίους Συνασκουμένους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.