Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Μελετώντας το οπτικοακουστικό υλικό μετά από κάθε Προπόνηση του Παρατήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" νοιώθουμε πάντοτε μιαν "επίγευση" μυστηριακών ..."χρωμάτων", λες και τα χρώματα μπορεί να γίνουν επαισθητά από τον ...ουρανίσκο.


     Στη πρώτη του Προπόνηση για το 2018, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" άφησε πίσω του ένα πολύ παράξενο οπτικοακουστικό υλικό μέσα από το οποίο "αναβλύζει" βαθύτερη ομαδική συνεργασία και ακόμη καλύτερη αλληλοκατανόηση.


     Ίσως για κάποιον άλλο, ακόμη και παρόντα, όλα τα παραπάνω να μην γίνονται αντιληπτά, ίσως και να θεωρεί ότι δεν ισχύουν ...κι όμως...


     Αυτό που παρατηρούμε από Προπόνηση σε Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" είναι μια ολοένα και δυνατότερη σύσφιγξη σχέσεων ομαδικότητος που υποβοηθά την γενική πρόοδο όλων των Συνασκουμένων.


     Η χιλιομετρική απόσταση δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς ποιος είναι ο παράγων αυτής της ανελικτικής πορείας του Κερκυραϊκού Παραρτήματος, όμως, οι επικεφαλής του Χριστόφορος Κασφίκης και Ειρήνη Ψαίλα ασφαλώς θα το γνωρίζουν.


     Είθε, αυτή η πρόοδος να τους ευλογήσει και το Νέον Έτος 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.