Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΧΩΡΙΣ ...ΜΟΧΙΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!


     Δεν πρόλαβαν να ...αποσυρθούν οι 43C του εποχιακού καύσωνος και τα μαθήματα της Σχολής μας "επέστρεψαν", με τους κανονικούς ρυθμούς τους, στο Ιππευτήριο.


      Υπό την διδασκαλία του Μάριου, οι μαθητές του Ειρήνη και Γεώργιος διεκπεραίωσαν τα ατομικά μαθήματά τους ξαναβρίσκοντας τη σχέση τους με τον τετράποδο "Δάσκαλο" σε ένα καρποφόρο ασκησιολόγιο κατάλληλο για ...δροσερό περιβάλλον.


     Για έναν Εκπαιδευτή αυτή η "επαναφορά" μετά από αναγκαστική παραμονή σε απραξία λόγω υψηλών θερμοκρασιών δεν είναι κάτι το εύκολο, αλλά ο Μάριος έδειξε ότι μπορεί να το ξεπεράσει. 


     Οι μεταπτωτικές μεσογειακές καιρικές συνθήκες είναι φυσικό να επηρεάζουν και την Ιππασία αλλά οι αντιξοότητες, ίσως, ..."εφευρέθηκαν' για να δοκιμάζεται η αποτελεσματικότητα των ..."ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Κι έτσι, αμέσως μόλις ο υδράργυρος σημείωσε πτώση, η γλυκειά..."συμμορία" έδωσε το "παρών!" στο ιππευτήριο, ελπίζοντας σε ένα ήπιο καλοκαίρι.


     Και σε αυτό το "παρών!" απολαύσαμε, μεταξύ άλλων, τον Γεώργιο στο πρώτο του "ανακουφιστικό" άνευ αναβολέων με κάθισμα που χαροποίησε τόσο τον Εκπαιδευτή του ο οποίος, από τη χαρά του, άρχισε να υπερπηδά υψηλά ...εμπόδια!


     Διότι αυτό το καλοκαίρι, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" όχι μόνον δεν θα έχουμε την πολυτέλεια των διακοπών, αλλά και θα εντατικοποιήσουμε τις δραστηριότητές μας εν όψει του Σχολείου "Kassai" που πλησιάζει. Απλώς αρκούμεθα να αναρωτιόμαστε για όσους επιλέγουν τη σήψη της απραγίας κάτω από την ομπρέλα με σαγιονάρα και με το ...μοχίτο στο χέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.