Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΚΗΡΥΞΗ ΛΗΞΕΩΣ 
Θ' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


     Αγαπητοί  "Έλληνες Κένταυροι",

     Κηρύσσω την λήξη της Θ' Προπονητικής Περιόδου προκειμένου να προετοιμαστούμε για την επικείμενη Αποστολή του "Σχολείου KASSAI 2017".

     Παρατηρώντας όλους εσάς υπό την ιδιότητά μου ως Αρχηγού Ομάδος, Εκπαιδευτή αλλά και Αρχηγού Βολής θέλω να σας συγχαρώ τόσο για την ατομική όσο και για την ομαδική σας πρόοδο. Είναι ολοφάνερο πλέον μέσα και απ’ όλο το οπτικοακουστικό υλικό που κρατήθηκε φέτος, από πού ξεκινήσαμε και πού τελικώς καταλήξαμε ως Ομάδα.

     Θέλω να σας υπενθυμίσω πως όσο και μικρές να σας φαίνονταν οι λεπτομέρειες που σας τονίζαμε φέτος εγώ όσο και τα άλλα Στελέχη της Ομάδος τελικώς, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες έκαναν αισθητή τη διαφορά. Και δεν αρκεί μόνο να τις γνωρίζουμε και να τις θυμόμαστε αλλά θα πρέπει και να τις εφαρμόζουμε γιατί η εφαρμογή τους είναι απαραίτητη. 

     Σας περιμένω όλους λοιπόν με την ίδια και περισσότερη όρεξη με την έναρξη της, νέας, Ι'  Προπονητικής Περιόδου η οποία προγραμματίσθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

     Τέλος σας γνωστοποιώ πως οι δραστηριότητες στο Ιππευτήριο θα συνεχιστούν κανονικά καθ'  όλο το Καλοκαίρι και οποιοσδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6978476605 για μαθήματα Ιππασίας.

Εφιπποτοξοτικά!


Κωνσταντίνος Δαμιανάκης
 Αρχηγός Ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.