Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΔΙΔΑΓΜΑ


     Aν και η καταιγίδα κρέμονταν πάνω από τα κεφάλια μας η σημερινή προσέλευση ήταν η πολυπληθέστερη σ' αυτή τη μεσοβδόμαδη έκτακτη άσκηση στη Τοξοβολία εξ επαφής, με αφετηρία στο γνωστό ...περίπτερο που μας φιλοξενεί για να προετοιμάσουμε τον εξοπλισμό μας.


     Η πληθύς των Συνασκουμένων μας υπεχρέωσε στο διαχωρισμό τους σε δύο ομάδες προκειμένου οι μέν πρωτοείσακτοι να μυηθούν στη Τοξοβολία εξ επαφής από την αρχή, ενώ οι πλέον προχωρημένοι ακολούθησαν το δικό τους ασκησιολόγιο.


     Και οι δύο ομάδες έδειξαν τάχιστα αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα και ότι η επικείμενη καταιγίδα δε θα μας εμπόδιζε να ολοκληρώσουμε τη σημερινή μας εξάσκηση ομαλά, όμως...


     Ο "ένας" Γεώργιος ανέλαβε τους αρχαρίους για να τους εισαγάγει με την ολύμπια μεθοδικότητά του στο αντικείμενο.


     Και, βεβαίως, τα κατάφερε γρήγορα, απ΄ ό,τι έδειξαν οι πρώτες τοξεύσεις των Συνασκουμένων του, ενώ ο ίδιος τόξευσε, επίσης, ικανοποιητικά στις δικές του απαιτητικότερες ασκήσεις!


     Ο "έτερος" Γεώργιος, με το μεσογειακότατο ταμπεραμέντο του ανέλαβε τον "προχωρημένο πληθυσμό"!


     Και αυτό το "ταμπεραμέντο" απεδείχθη λίαν αποτελεσματικό, ενώ και αυτός ο Γεώργιος τόξευσε άριστα.


     Και κάπου εκεί προέκυψε το μεγάλο δίδαγμα με τη θραύση ενός Τόξου.


     Ένας διακριτικός ...ανατριχιαστικός ήχος κατά την επανόπλιση του Τόξου μετά από μία απρόσμενη έκπτωση της χορδής, μας άφησε όλους άναυδους με την εικόνα ενός Τόξου ...τριών μόλις εβδομάδων ...σχισμένο κατά μήκος στα δύο!


     Αστοχία υλικού, κακός χειρισμός κατά την επανατοποθέτηση της χορδής, ίσως και με μία βεβαρυμένη ...αστρολογικώς Πέμπτη (όπως μας ενημέρωσε η παρευρισκόμενη Αστρολόγος - Συνασκουμένη μας)? Τις οίδε?... Πάντως το Τόξο ετελεύτησε! Όχι, στα ένδεκα χρόνια της λειτουργίας της Ομάδος μας δεν μας έχει ξανασυμβεί! Αλλά κι αυτό ήταν ένα απρόσμενο δίδαγμα! Και θα ήταν πολύ ωφέλιμο εάν όλοι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" μελετούσαν το παρακάτω βίντεο ώστε να ανακαλύψουν ένα μεγάλο "μυστικό" που αποκαλύπτει αυτό το μικρό αριστούργημα:

                       Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.