Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     H μεγάλη Οικογένεια των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" νοιώθει υπερήφανη για το έργο της Σχολής Τυφλών Τοξοτών του Παραρτήματός μας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" που διευθύνει ο Συνασκούμενος Αθανάσιος Ψωρομύτης.


     Η εξαιρετική δουλειά του Συνασκουμένου μας δικαιώνεται από Προπόνηση σε Προπόνηση και όλο το προκύπτον οπτικοακουστικό υλικό μαζύ με την, κάθε φορά, αναλυτική αναφορά του επικεφαλής του Παραρτήματος ενισχύουν τις προσδοκίες όλων μας ότι σύντομα, η παγκοσμίως πρώτη Σχολή Τυφλών Τοξοτών θα αποτελέσει σημείο αναφοράς ώστε και οι συνάνθρωποί μας οι οποίοι δε βλέπουν θα απολαμβάνουν τα ευεργετικά αγαθά της Παραδοσιακής Τοξοβολίας ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθησή τους.


     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" προοδεύουν από μέρα σε μέρα, ποιοτικώς αλλά και ποσοτικώς, αυξανομένων των σημαντικών πορισμάτων για τη σχεδίαση μιας αποτελεσματικής διδασκαλίας σε τυφλούς Τοξότες αλλά και με την επαύξηση των Μελών του Παραρτήματος.


     Ήδη το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας προπονητικής ημερίδος που διεξήχθη την 20ή Νοεμβρίου μας δίνει μιαν άριστη εικόνα συντονισμού των Συνασκηθέντων με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα, ειδικώς, στις κινητικές ασκήσεις.


     Η παγκόσμια πρωτοτυπία της Σχολής Τυφλών Τοξοτών των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" έχει προσελκύσει μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον και σύντομα ειδικό έγκυρο έντυπο παγκόσμιας κυκλοφορίας θα παρουσιάσει το έργο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.