Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
5/ΧΙ/2016


     Με ολοένα και περισσότερη συνοχή και κατανόηση, όπως οι ίδιοι σημειώνουν, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" εμφανίζουν μια συνεχή ανοδική πορεία δυναμικού αλλά και ασκησιολογίου.


     Με χαρά παρακολουθούμε τη δράση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" και τα εμφανή αποτελέσματα ωφελιμότητος στα μέλη του από την επαφή τους με τη λυτρωτική διαδικασία της Ενστικτώδους - Παραδοσιακής Τοξοβολίας, υπό τη διεύθυνση της Αναστασίας Φ. Φωτίου που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία της κατά την διάρκεια των διεθνών αγώνων "Ιστορικής Τοξοβολίας του Σαν Μαρίνο 2015".


     Το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" το οποίο επιβλέπει ο Πατέρας της ανήλικης -αλλά άξιας- Αρχηγού, παρουσιάζει μία συνεχή βελτίωση εφευρετικότατων εκπαιδευτικών μέσων που διευρύνουν την αποτελεσματικότητα διδασκαλίας της Τοξοβολίας.


     Πραγματικά, αυτός ο πυρήνας μεταλαμπαδεύσεως Τοξευτικού Πολιτισμού στην Ελλληνική Μεγαλόνησο της ανατολικής Μεσογείου και στη Κοινωνία της, μας κάνει υπερήφανους σε μέρες που ελάχιστα μπορούν να κάνουν υπερήφανους μιαν ευρύτερη ελλαδική Κοινωνία που μαστίζεται από κρίση Αξιών!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.