Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"
6/ΧΙ/2016


     Με γνώμονα την ανάπτυξη της εκπαιδεύσεως τυφλών Τοξοτών με αρχική εφαρμογή σε βλέποντες αλλά και με τη συμμετοχή νέων Μελών που ανέπτυξαν πολύ θετικά το δυναμικό της Σχολής του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" οι Πελοποννήσιοι Αδελφοί Συνασκούμενοι διεξήγαγαν την τελευταία εβδομαδιαία ομαδική τους Προπόνηση.


     Με τους αρχαρίους να δείχνουν εξαιρετικά ικανοί για γρήγορη πρόοδο αλλά και με ασκήσεις που αναπτύσσουν το ένστικτο στους παλαιότερους, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" έδειξαν να κάνουν ακόμη ένα βήμα εμπρός αναπτύσσοντας και μία εκπαιδευτικήν εφευρετικότητα συνδυάζοντας τον ήχο στην κατάδειξη της διευθύνσεως και της αποστάσεως. 


     Με έναν στόχο ειδικώς εξοπλισμένο με ένα κουδούνι, οι βλέποντες αλλά με κλειστά τα μάτια, ασκήθηκαν στην ανάπτυξη του στοχαστικού ενστίκτου συντελώντας στην εξαγωγή γόνιμων συμπερασμάτων για την εκπαίδευση τυφλών Τοξοτών.


     Άξιοι επαίνου οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" και, σταθερά, ο επικεφαλής τους Αθανάσιος Ψωρομύτης για μία παραγωγή έργου του οποίου οι εύστοχες προβλέψεις στοχεύουν στη πρόοδο των τυφλών μαθητών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.