Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ


     Μετά το επιτυχές, 1ο ΣεμινάριοΠαραδοσιακής Τοξοβολίας που οργανώθηκε από τον Συνασκούμενο Ακάδημο στις 4 Ιουνίου 2016 και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από εκείνο, το προσεχές Σάββατο 26η Νοεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ. και στον χώρο του Ιππευτηρίου (Κορωπί) θα διεξαχθεί δωρεάν (όπως πάντοτε) επαυξημένο και βελτιωμένο, το 2ο Σεμινάριο Παραδοσιακής Τοξοβολίας διαρθρωμένο σε τέσσερα μέρη, ως εξής:


     1. Εισαγωγή στη μυητική διδασκαλία (από τον Ακάδημο). Εδώ θα διευκρινισθούν σε όλους οι τεχνικοί κανόνες  της Παραδοσιακής Τοξοβολίας, ώστε όλοι και βάσεις αυτοδιδασκαλίας να έχουμε αλλά και να μπορούμε να μυήσουμε έναν πρωτοείσακτο στη τεχνική της Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


     2. Τοξοβολία εξ επαφής. Ο Συνασκούμενος Γεώργιος Γαλαζούλας θα παρουσιάσει το βασικό στάδιο εισαγωγής στη Παραδοσιακή Τοξοβολία από το οποίο πρέπει και θα περνά κάθε, εφεξής, αρχάριος της Παραδοσιακής Τοξοβολίας ώστε να αποκτά θετική σχέση με την χορδή που επηρεάζει την ευστοχία της τοξεύσεως.     3. Εκπαίδευση Αρχηγού Βολής. Ο Ακάδημος θα καθορίσει το πλαίσιο λειτουργίας ενός Αρχηγού Βολής σε μία Προπόνηση Ομάδος  καθώς και τις ενδεδειγμένες ενέργειές του σε κάθε περίπτωση. Αυτό θα βοηθήσει όλους ώστε να μπορούν να ασκήσουν επιτυχώς καθήκοντα Αρχηγού Βολής, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.    4. Ομαδική Προπόνηση κατά την οποία θα εφαρμοσθούν όλες οι προηγηθείσες γνώσεις και η οποία θα αποτελέσει την κυρίως ομαδική Προπόνηση που γίνεται κάθε εβδομάδα.     Παρακαλείσθε όλοι να φοράτε υποδήματα και ρουχισμό υπαίθρου και να έχετε μαζύ σας νερό και τροφή (για το διάλειμμα) γνωρίζοντας ότι το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στον μεγάλο επίπεδο και κατάφυτο χώρο της Κοιλάδος προ του Κολυμβητηρίου (κάτω από τις σπηλιές) παραπλεύρως του Ιππευτηρίου μας, με αυστηρά τηρούμενη την ώρα ενάρξεως. Eπίσης όσοι αντιμετωπίζετε δυσκολία προσβάσεως παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως με τον αναπληρωτή Αρχηγό Ομάδος Μηνά (τ.6989889667) ώστε να να σας δικτυώσει με Συνασκουμένους που διαθέτουν όχημα και μπορείτε να κινηθείτε με αυτούς.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ


     Η Ε.Μ.Υ. ανακοινώνει ότι κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου στη περιοχή μας δεν αναμένονται βροχή ή άλλα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-14 βαθμούς της κλίμακας Κελσίου με νότιο άνεμο 1-2 κόμβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.