Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ!


     «Τα φλογισμένα βέλη μας θα πυρπολήσουν τα γεννήματά σας, θα λαμπαδιάσουν τις καλύβες σας, θα κάψουν τη γη σας απ΄ άκρη σ’ άκρη! Κι αυτή είναι η μόνη υπόσχεσή μας στους εχθρούς μας!»


     Κάπως έτσι μας φάνηκε να ουρλιάζει καλπάζοντας και τοξεύοντας,  χθες, ο Αρπάλυκος κατά τη διάρκεια της ατομικής του Προπονήσεως προετοιμαζόμενος για διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό μέχρι που κοκκίνισε κι ο ...ουρανός!


     Δύσκολο το αγώνισμα ("MAMLUK") στο οποίο θα λάβει μέρος, τη φορά αυτή, ο Αρπάλυκος διότι περιλαμβάνει καλπαστική αντίθετη τόξευση ("JARMAKI") πάνω από τη κεφαλή του Ίππου προς τα δεξιά, αλλά για τον Αρπάλυκο αυτά φαίνονται ...αστεία.

Ο τομέας 1 ορίζει την τόξευση Jarmaki

     Ξεκινώντας τη Προπόνησή του ο Αρπάλυκος υπέφερε από ...ψύξη του δεξιού τμήματος του κορμού του και αυτό αντιλαμβάνεται κανεί τι σημαίνει για την εκτέλεση της τοξεύσεως Jarmaki. Για τον Αρπάλυκο όμως αυτό δε φάνηκε να τον εμποδίζει στην εκτέλεση πολύ καλών βολών. Στο τέλος της Προπονήσεώς του, δήλωσε ότι η ψύξη είχε σχεδόν ...υποχωρήσει εντελώς!


     Προτιμήσαμε στόχο "γραμματόσημο" (35cm X35cm) και αφημένο καταγής, μία κατάσταση πολύ δυσκολότερη από αυτή που θα συναντήσει στους αγώνες, δι ευνοήτους λόγους...


     Και τα αποτελέσματα επί του στόχου, για μιαν ακόμη φορά αδιάψευστοι μάρτυρες των ικανοτήτων του Αρπάλυκου:


     Όχι, αυτή τη φορά δεν νοιώθουμε καθόλου ειρηνικά και ουαί τοις επιβούλοις!


     «Kι όταν το βιός σας θα γίνεται στάχτη, εμείς θα χαιρόμαστε τη ξεγνοιασιά των αλόγων μας», φαίνεται να συμπληρώνει ο Αρπάλυκος…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.