Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ...ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




     Με μια δυναμική ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας, το Σάββατο 2 Αυγούστου, μπήκαμε στην εντατική …θερινή εργασία των μαθημάτων και Προπονήσεων, μιας και η Ομάδα των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» δε διακόπτει το εκπαιδευτικό πρόγραμμά της ούτε για …καλοκαίρι!



     Αυτό σημαίνει ότι μπορεί οι τακτικές εβδομαδιαίες Προπονήσεις Παραδοσιακής Τοξοβολίας να ολοκληρώθηκαν για τη διανυόμενη 6η Προπονητική Περίοδο και να επαναληφθούν και πάλι με την έναρξη της 7ης Προπονητικής Περιόδου, όμως, τα μαθήματα Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας θα συνεχιστούν χωρίς καμία διακοπή όλο το καλοκαίρι, στο κατάφυτο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ».



     Η χθεσινή Προπόνησή μας, είχε πολύ μεγαλύτερη της προβλεπόμενης διαρκείας με πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, κινητικές αλλά και εκτοξευόμενους στόχους καταλήγοντας με ένα από τα ωραιότερα ομαδικά αλλά και ατομικά αποτελέσματα και με παρονομαστή τη ραγδαία βελτίωση της ευθυβολίας όλων. 



     Τα παλαιότερα Μέλη μας με την επιτυχία των τοξεύσεών τους έδειξαν ότι το σύστημα που ακολουθούμε είναι αδιαμφισβητήτως αποτελεσματικό, αλλά το ίδιο έδειξαν και πολλά από τα …νεώτερα. 



     Σήμερα παρασυρθήκαμε από τον ενθουσιασμό μας και παρά την επιβεβλημένη σιωπή του Σχολείου μας χειροκροτήσαμε πολλούς Συνασκουμένους μας για τις εξαιρετικές τοξεύσεις τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για όλους μας από το να παρατηρούμε τη πρόοδο του διπλανού μας!



     Από σήμερα η Ομάδα μας απέκτησε μιαν ακόμη Εφιπποτοξότρια! Η Κατερίνα μας σήμερα, υπό τη διδασκαλία της Χαράς, μετά από ελάχιστα μαθήματα, για πρώτη φορά, κάλπασε και τόξευσε! Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επικείμενες εξετάσεις της!



     Ένας πρόσθετος λόγος χαράς για όλους μας κατά την τελευταία, αυτή, Προπόνησή μας ήταν η υποδοχή μιας παρέας νέων παιδιών με εξαιρετικό ήθος που, με την διδασκαλία του Σπύρου μας, τόξευσαν για πρώτη φορά και μάλιστα …έφιπποι ασχέτως εάν δεν είχαν καμία προηγούμενη εμπειρία Ιππασίας.



     Η μόνιμη ευχή του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» και του Αρχηγού των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» είναι να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα αγαθά του Ίππου και του Τόξου με σταθερό τον μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, με την ίδιαν ομαδική σύμπνοια και την ίδιαν εντατικήν εργασία για την παραγωγή ενός έργου υπέρ του Πολιτισμού.



     Επιμένουμε στον οπτιμισμό μας για την ποιότητα των νεαρών Ελλήνων και ενημερώνουμε τα Μέλη και τους Φίλους των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» ότι το Σάββατο 6η Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:00 μ.μ., στο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ» θα ξεκινήσει η, νέα, 7η Προπονητική Περίοδος με μία δυναμική ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην οποία όλοι είστε ευπρόσδεκτοι!


    
     Ωστόσο, χωρίς καμία διακοπή και πάντοτε κατόπιν συνεννοήσεως με την Εκπαιδεύτριά μας Χαρά Πολυζοπούλου (τ. 6976345555) θα διεξάγονται καθημερινώς τα μαθήματα Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας στο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.