Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ...ΚΑΥΣΩΝΑ!


     Στο αποκορύφωμα του αυγουστιάτικου καύσωνος που μόνον η σκιά του Ίππου είναι ...καλοδεχούμενη στο Ιππευτήριο, εμείς στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" δεν ανακόπτουμε ούτε για ένα λεπτό την Εκπαίδευσή μας! Ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος δραστηριοποιείται στον τομέα της διδασκαλίας μαθημάτων Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας με ένα εξαιρετικό τετράποδο κι έτσι, ξανα-καλωσορίσαμε τον Σπύρο μας στο πρώτο του μάθημα μετά από μία αποχή λόγω παλιότερης τροχαίας ατυχίας.    


     Το μάθημα του Σπύρου μας ήταν πολύ καρποφόρο παρά τις ευνόητες δυσκολίες που εμπεριείχε και στο τέλος, ο Σπύρος μας δεν έχασε την ευκαιρία να συνασκηθεί με τον Αρχηγό της Ομάδος στη Μεσαιωνική Σπαθασκία, γνωστού όντος του ενδιαφέροντος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" για την προαγωγή αυτής της Τέχνης.


     Eνημερώνουμε ότι, από 1ης Αυγούστου 2014 τα μαθήματα Ιππασίας πραγματοποιούνται και από τον Αρχηγό της Ομάδος μας Αρπάλυκο. Οι ενδιαφερόμενοι να πραγματοποιήσουν μάθημα Ιππασίας παρακαλούνται να επικοινωνούν μαζί του στο τηλέφωνο 6972496303 για τον προγραμματισμό του μαθήματος.


     Εκτός από τον Αρχηγό της Ομάδος μας και η Υπαρχηγός της Ομάδος μας Χαρά Πολυζοπούλου εκπαιδεύει καθημερινώς τους μαθητές της στο Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" .


     Η μαθήτρια της Χαράς Πολυζοπούλου, Κατερίνα, αρκετά προχωρημένη πλέον μέσα σε ελάχιστα μαθήματα ετοιμάζεται για τις πρώτες εξετάσεις της χειριζόμενη με δεξιότητα όχι μόνον το τόξο αλλά και τα προβλεπόμενα αγχέμαχα όπλα του Ιππηλασίου μας.


     Σας ενημερώνουμε ότι όσοι θέλετε να εκπαιδευθείτε με τη Χαρά Πολυζοπούλου η οποία θα συνεχίσει χωρίς διακοπή να εκπαιδεύει και το καλοκαίρι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζύ της στο 6976345555




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.