Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΝΑΡΞΗ Ζ’ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


     Αγαπητοί Συνασκούμενοι και Φίλοι,

     Όπως κάθε χρόνο από το 2008, κάθε 1η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας Προπονητικής Περιόδου μέσα στην οποία εντείνεται το εκπαιδευτικό έργο και η προσπάθεια της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ». Από 1ης Σεπτεμβρίου 2014, λοιπόν, ξεκινά η Ζ΄ Προπονητική Περίοδος της Ομάδος μας στην οποία καλείσθε να συμμετάσχετε όλοι ιππεύοντας και τοξεύοντας! Έτσι:



     Κάθε Σάββατο στις 16:30 στη Κοιλάδα (Κτήμα «ΑΡΤΕΜΙΣ») θα διεξάγεται η ομαδική εβδομαδιαία Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας με Τόξα ατομικά ή (δωρεάν) χορηγούμενα από την Ομάδα και βέλη οπωσδήποτε ατομικά. Υποχρεωτική είναι η προβλεπόμενη περιβολή Ομάδος για την οποία θα πρέπει να μεριμνούν οι συμμετέχοντες. Για την Προπονητική Περίοδο που μόλις αρχίζει, η πρώτη ομαδική εβδομαδιαία Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 6η Σεπτεμβρίου στο Κτήμα «ΑΡΤΕΜΙΣ» στις 16:30 μ.μ.



     Καθημερινώς, στον ίδιο χώρο αλλά και όπου ο Αρχηγός της Ομάδος επιλέγει, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Εκπαιδευτές, θα διεξάγονται τα μαθήματα Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον Εκπαιδευτή της επιλογής τους (Αρπάλυκος 6972496303, Χαρά 6976345555 και Γεώργιος 6986089575) ώστε να προσδιορίζουν ημέρα και ώρα μαθήματος.



     Εκτός αυτών, για την Ζ΄ Προπονητική Περίοδο προγραμματίζονται αρκετές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα στις οποίες όλοι θα είστε καλοδεχούμενοι!

     Καλή εφιπποτοξοτική δουλειά!

     Ο Αρχηγός και η Υπαρχηγός της Ομάδος,

     Αρπάλυκος - Χαρά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.