Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛ.ΑΣ. Η ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ...!

Το έγγραφο της τετράμηνης ΝΤΡΟΠΗΣ! 

     Στις 23 Απριλίου 2012 δημοσιεύσαμε μία τεκμηριωμένη καταγγελία σχετικά με το άντρο παρανομίας το οποίο (εν-)εδρεύει στο κέντρο των Αθηνών, πολύ κοντά στο κτήριο της Γ.Α.Δ.Α. και του Αρείου Πάγου, επί της Λ. Αλεξάνδρας 115 και στεγάζει μηχανοκίνητες συμμορίες οπαδικής βίας καλυπτόμενες υπό το σύμβολο ποδοσφαιρικής ομάδος! Το σχετικό δημοσίευμά μας εδώ.

Oι ...ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ διαδηλώνουν για ...παραδάκι!


     Ένα ολόκληρο τετράμηνο χρειάσθηκε η Ελληνική Αστυνομία να αντιληφθεί την παραπάνω κατάσταση και να ...αντιδράσει! Ένα ολόκληρο τετράμηνο κατά την διάρκεια του οποίου, το ορμητήριο της οπαδικής αλητείας, κυριολεκτικώς, διέλυσε μια γειτονιά, οργώνοντας την περιοχή των Αμπελοκήπων κι αποτελειώνοντας ότι είχε αφήσει "όρθιο". Το αποτέλειωμα το μαρτυρούν οι τοίχοι των σπιτιών της περιοχής, οι βανδαλισμοί των οδοσημάτων και λοιπών κοινοχρήστων διευκολύνσεων! Αυτά είναι τα αποτελέσματα των "ρεφλέξ" της Ελληνικής Αστυνομίας και του αθλίου ελλαδικού "κράτους" με την επίορκη ένστολη υπηρεσιακή και άνορκη οπαδική αλητεία να "κατεδαφίζει" και να "αποδομεί", δημοκρατικότατα, μιαν άλλοτε ευνομουμένη και ευημερούσα Κοινωνία!


     Οι Έλληνες, πια, γνωρίζουμε ποιος υποθάλπει το έγκλημα για να μπορεί να ...απαιτεί κατόπιν επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής "εργασίας", επιδεικνύοντας μετά ...τετράμηνον υπηρεσιακά "ρεφλέξ" !


     Κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας υποθάλπετε το έγκλημα και οι ίδιοι το ομολογείτε ενυπογράφως, ενσφραγίστως και με ...ημερομηνία! Από τον πρώτο καιρό της μεταπολιτεύσεως, όταν ο μητραλοίας Κωνσταντίνος Καραμανλής σας ώπλισε (διότι επί Επταετίας οι Συνάδελφοί σας δεν έφερον όπλα!) υπέστητε σύγχυση νομίζοντας ότι τα όπλα σας προορίζονται κατά της εννόμου τάξεως και εξακολουθείτε να τα έχετε εστραμμένα εναντίον της υποθάλποντες το ίδιο το έγκλημα. Καιρός να αναθεωρήσετε διότι απωλέσατε την "έξωθεν (κοινωνική) καλή μαρτυρία"!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

_________________________________________

ΥΓ: 6ης Σεπτεμβρίου 2012
Από την σημερινή ειδησεογραφία:

     "Σήμερα στις 6.30 το πρωί στο κέντρο της Μυκόνου διερχόμενοι εντόπισαν αιμόφυρτο ημιθανή και πεσμένο στο έδαφος τον επιχειρηματία Μανώλη Διαμαντούλη που τον είχαν πυροβολήσει άγνωστοι. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία Μυκόνου η οποία, όμως, αρνήθηκε να μεταβεί στο σημείο του εγκλήματος επικαλούμενη ότι το σημείο εντάσσεται στις αρμοδιότητες του Λιμενικού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.