Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

MΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΓΙΑ ...ΛΑΜΟΓΙΑ!

     Ο "χώρος" της σημερινής ελλαδικής και κατ'  ευφημισμόν ..."Ιππασίας" χωρίζεται σε δύο άνισες κατηγορίες: την ...πλειοψηφούσα και ογκωδέστερη η οποία αποτελεί την επιτομή της ασχετοσύνης, ανοησίας αλλά και κακότητος προς πάντες μη εντασσόμενους στο μαντρί της "νενομισμένης" ...Ομοσπονδίας και στην ...μειοψηφούσα ελαχιστότατη η οποία και το αντικείμενο κατέχει και, για τον λόγο αυτό, απέχει του συρμώδους ρεύματος απολαμβάνουσα εν ηρεμία και αγάπη, την Ιππική !

     Οι περί το μαντρί της ...Ομοσπονδίας μέσα στο τέλμα της αγνοίας τους νομίζουν ότι γνωρίζουν (επιεικώς...) τα ...πάντα μόνον και μόνον διότι έδωσαν τις ...νενομισμένες εξετάσεις και έλαβαν πιστοποίηση υπογεγραμμένη από έναν ομοσπονδιακό παράγοντα ο οποίος ουδέποτε στη ζωή του ίππευσε! Οι άλλοι, οι ολίγιστοι γνώστες, λάτρεις και διάκονοι της Ιππικής, εγκαίρως κατεννοήσαμε ότι η ελαχίστη σοβαρότητα προϋποθέτει, τουλάχιστον, πιστοποίηση όχι από άσχετο αλλά από ειδήμονα και αρκούμεθα στην εμβάθυνση του αντικειμένου άνευ "license" όπως ακριβώς ισχύει και σε Λαούς παραδοσιακώς ιππικούς!

     Ευτυχώς, η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αν και διαθέτει σοβαρότατες πιστοποιήσεις ειδημόνων (βεβαίως του εξωτερικού, διότι, δυστυχώς, ουδείς ειδήμων πιστοποιεί στο εσωτερικό...) συντάσσεται με την λογικήν των ιππικών Λαών κατά την οποίαν αξία έχει η γνώση και η δεξιότητα και όχι η υπογραφή του ασχέτου επί "Αδείας Ικανότητος Αθλητού" η οποία ουδεμία ικανότητα πιστοποιεί και ουδένα "αθλητή" χαρακτηρίζει, εφ'  όσον ο υπογράφων (πρώτα απ΄ όλους) δεν διαθέτει ικανότητα επί του πιστοποιουμένου αντικειμένου ! Και υπ΄ αυτή την προϋπόθεση λειτουργούμε επί μία συνεχή τετραετία με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων όταν,  οι "άλλοι", οι "απέναντι" όχι μόνον περνάνε περισσότερες ώρες πεσμένοι στο χώμα αντί στις ράχες των Ίππων τους, αλλά δεν διαθέτουν ούτε ...ασθενοφόρο να τους διακομίσει στο νοσοκομείο προς νοσηλεία!

     Το πρόβλημα, σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, είναι ότι στη σημερινή ατυχήσασα Ελλάδα έχει ενσκήψει κι ένα κύμα "ξέμπαρκων" αλλοδαπών (Κύριος οίδε πόθεν που μας κουβαλήθηκαν...) οι οποίοι, ενθαρρυνόμενοι από το ομιχλώδες καθεστώς του "ότι δηλώσεις είσαι", μας φλόμωσαν με ετικέτες ειδικών της ...Ιππασίας, δηλώνοντας "Προπονητές", "Πρωταθλητές", "Γητευτές" ό,τι τέλος πάντων μπορεί να τους εξασφαλίσει εύκολο και αφορολόγητο παραδάκι, υπό την "προστασία" (νταβατζιλίκι) του μαντριού που καθορίζει τον μείζονα χώρο της κατ΄ευφημισμόν ελλαδικής "Ιππασίας". Αυτά τα ξενόφερτα λαμόγια είναι συνήθως κάτι εγκληματικής ψυχολογίας κυράτσες οι οποίες καβαλάνε κατάφορτες με σπιρούνια και μαστίγια παριστάνοντας (οι κακομοίρες...) τις δεινές ...Αμαζόνες, ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι παρά θλιβερές βασανίστριες Ίππων καλυπτόμενες, μάλιστα, υπό την μάσκα των ...φιλίππων! Και, αυτές οι διαστροφικές "ξέμπαρκες", ελέω Ομοσπονδίας η οποία κλείνει τα μάτια μπροστά στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, επιτίθενται από ..."καθέδρας" κατά των ..."απολιτίστων" ιθαγενών Ελλήνων παραδίδοντας και μαθήματα ιπποφιλίας, ξεχνώντας οι βρωμοπόδαρες αστοιχείωτες ότι βρίσκονται στη Χώρα του Ξενοφώντος ο οποίος, όταν αυτές δεν είχαν ανακαλύψει τον Ίππο, ο Ξενοφών συνέγραφε τους κανόνες της Ιππικής!

     Πάντα τα εξ Ουζουμπούρου, Σάο Τομέ, Άνω Βόλτα, αλλά και εξ Αγγλίας, Ουκρανίας ή και Ελβετίας ανυπτομάσχαλα ανθρωποσκευάσματα, ξεβράστηκαν στην δύσμοιρη Ελλάδα για να "επι-γυναικώσουν" σικάτους Ομίλους και ακόμη πιο σικάτες φατρίες προστασίας ιπποειδών, δήθεν προάγοντας την ελλαδική "Ιππασία" και εγγυώμενες την ευημερία των Ελληνικών Ίππων οι οποίοι κινδυνεύουν, τάχα μου, από τους ελλειμματικής ιπποφιλίας νεο-Έλληνες! Και από "πίσω" ρέει το, πάντα αφορολόγητο, παραδάκι που τα αιώνια κορόιδα τους ακουμπάνε στη σκατο-όζουσα "ποδιά" τους χωρίς αυτά τα κορόιδα να φαντάζονται ότι τα εν λόγω απατεωνίδια στις χώρες τους ούτε ρεμαγιάστρες δευτέρας διαλογής κατ' αποκοπή, δεν ήσαν!

     Εσχάτως μία από αυτές τις ανυπτόποδες και ανυπτομάσχαλες ξεβρασματικές "φιγούρες" εδήλωσε αναιδώς ενώπιον τρίτων ότι "θα κλείσει" (!) συγκεκριμένο Ελληνικό Όμιλο διότι κατά την άποψη της τρισηλίου βλακείας της ο Όμιλος αυτός δεν πληροί φιλοζωϊκούς όρους! Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη ψαροκασέλα "θόλωσε"  διότι ο συγκεκριμένος Όμιλος αφαίρεσε από την εκμετάλλευσή της έναν μεγάλο αριθμό Ίππο όταν οι ιδιοκτήτες τους απεφάσισαν να τους σταυλίσουν με χαμηλότερα σταύλιστρα. Και σα να μην έφτανε αυτό, η εν λόγω ιπποφόνη κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου στον οποίο μετεφέρθησαν οι Ίπποι ως ένοχο πράξεως η οποία έλαβε χώρα στο μαντρί της συκοφάντου, εισαγόμενης, κυράτσας!

     Ευτυχώς, στη μεγάλη ίντριγκα της ελλαδικής Ιππασίας οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παραμένουμε έξω από την ομπρέλα με τα σκάγια του φθόνου, της μικροπρέπειας και της αθλιότητος που χαρακτηρίζει το μεγάλο μαντρί που ελέγχει η Ομοσπονδία και που τις παρενέργειές του μπορούμε να πληροφορηθούμε ανά πάσα στιγμήν από το περιοδικό "ΙΠΠΑΣΙΑ" σε μηνιαία ...ενημέρωση. Λυπούμεθα όμως από την αθλιότητα που επικρατεί στο συγκεκριμένο μαντρί και προειδοποιούμε τόσο το αγγλόφερτο ξέβρασμα όσο και τους περί αυτήν ότι, υπηρετώντας την βασική Αρχή η οποία διέπει το Έργο μας, ούσα η ευημερία του Ίππου, είμαστε άριστα ενημερωμένοι για τα έργα και τις ημέρες όσων θα δώσουν λόγο πράξεων τραγικών και μάλιστα πράξεων που συκοφαντικώς αποδίδουν στους "απέναντι" επαγγελματικούς ανταγωνιστές τους! Η πληροφόρησή μας προέρχεται έσωθεν, είναι, ακριβής, πλήρης και "up today" ώστε να αντιληφθεί το αγγλόφερτο κάρο ότι δεν αστειευόμεθα! Και εικόνες όπως: 


Αυτή!

Αυτή! ή

Αυτή!

αποδεικνύουν ότι η λύσσα της λαίδης ανέστιας κατά του Έλληνος Ομιλάρχη θα της γυρίσει "μπούμεραγκ" διότι αποδεικνύουν ότι αυτά που καταμαρτυρά στον επαγγελματικό της ανταγωνιστή δεν είναι παρά προβολή της δικής της κτηνωδίας προς τους Ίππους! Και οι φωτογραφίες είναι απλώς ενδεικτικές... και ..."ορφανές", χωρίς αναρτήσεις ημερολογιακών και λοιπών σελίδων που, επίσης έσωθεν κατέχουμε και που αποκαλύπτουν πλείστα όσα περί αδικαιολογήτων "συμβάντων" τα οποία, κάθε άλλο παρά, ιπποφιλία μαρτυρούν!

     Τέλος, επειδή σεμνυνόμεθα για την αποτελεσματικότητά μας στο (πραγματικό) κλείσιμο των μαντριών των λαμογιών και μάλιστα πολύ ισχυρότερων εκείνου της λαίδης-παράγκα, θα την παρακαλούσαμε να ενημερωθεί ποιος και πως έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα την ΕΛ.Ε.Π.ΑΛ. η οποία, μάλιστα, είχε και την αρωγή τόσο του Ο.Δ.Ι.Ε. όσο και του Βύρωνα Πολύδωρα κατά τον καιρό της παντοδυναμίας του.

     Άντε ρε θολωμένη, διότι αρκετά ανεχόμαστε το κάθε "λοιμώδες" τίποτα να καταδιώκει Έλληνες μέσα στην Ελλάδα παριστάνοντας και τον τιμητή!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.