Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ
ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ




ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
     Η Εισαγγελία Ανηλίκων έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με απίστευτα περιστατικά, όπου πρωταγωνιστούν μαθητές, οι οικογένειες των οποίων βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανθρωπιστική κρίση και αυτό φαίνεται από όσα βιώνουν τα παιδιά, που είναι τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, τονίζουν παράγοντες της Εισαγγελίας Ανηλίκων, με αφορμή όσα αντιμετωπίζουν καθημερινά.
     Η οικονομική κρίση χτυπάει τα Ελληνόπουλα σε πολλά μέτωπα, ενώ πληθαίνουν τα παιδιά που βιώνουν την κακοποίηση πια όχι μόνο μέσα από τις κλασικές μεθόδους ξυλοδαρμού ή σεξουαλικών εγκλημάτων, αλλά την κακοποίηση που γεννούν η φτώχεια, η ανέχεια και η ανεργία.
     Αυτά είπε στο "Εθνος της Κυριακής" εισαγγελική πηγή, που τόνισε ότι η τραγική οικονομική κατάσταση μιας οικογένειας διαταράσσει τις σχέσεις των γονιών και αυτό επιδρά στον ψυχικό κόσμο των παιδιών, τα οποία γίνονται θύματα της ψυχολογικής κακοποίησης, που είναι το ίδιο άγρια και επικίνδυνη όπως η σωματική.
     Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι ανήλικοι εξελίσσονται σε όλους τους χώρους που ζουν και κινούνται παιδιά, όπως και στο σχολείο. Πριν από λίγες μέρες στην Εισαγγελία Ανηλίκων έφτασε επώνυμη καταγγελία από γυμνάσιο της Καλλιθέας για περιστατικά κλοπής? κολατσιού ορισμένων παιδιών από κάποιους συμμαθητές τους που πεινάνε...

Έκλεβαν το κολατσιό

     Η φιλόλογος του σχολείου, που τηλεφώνησε, ζήτησε τη βοήθεια της Εισαγγελίας, όχι για να αντιμετωπιστεί το περιστατικό ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Η καθηγήτρια με την οποία επικοινώνησε το "Έθνος της Κυριακής" είπε ότι, ύστερα από καταγγελίες μαθητών και αφού εντοπίσαμε τα παιδιά που έκλεβαν το κολατσιό των συμμαθητών τους, ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι, η οικογένεια βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
     Ο σύλλογος καθηγητών ανέλαβε με δικά του έξοδα, να καλύπτει όσο γίνεται τη σίτιση των παιδιών αυτών στο σχολείο.
     Ακόμη μία εικόνα για το πόσο τραγική είναι η κατάσταση που βιώνουν τα παιδιά προκύπτει από περιπτώσεις ανηλίκων στους οποίους, ενώ επιβάλλεται ως υποχρεωτικό αναμορφωτικό μέτρο από την Εισαγγελία η φοίτησή τους στο σχολείο, οι γονείς τους αρνούνται να το εφαρμόσουν, ισχυριζόμενοι ότι δεν μπορεί να φοιτήσει το παιδί τους στο σχολείο, επειδή είναι απαραίτητο να εργαστεί το παιδί, για να συμβάλει στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ



     Οι προδότες πολιτικοί, αυτοί που ενέχονται για το κατάντημα της Χώρας μας, για το κατάντημα που εκφράζει η παραπάνω ΤΡΑΓΙΚΗ είδηση,  εξακολουθούν να κυβερνούν μετά το δόλιο τέχνασμά τους να μεταβιβάσουν την εξουσία στα φερέφωνά τους που απαρτίζουν τη συμμορία της "κυβέρνησης" Παπαδήμου! Κι ενώ οι, ελάχιστοι, Έλληνες είμαστε εξεγερμένοι για την αντισυνταγματική απάτη-πραξικόπημα, οι πλείστοι γραικύλοι βολεύονται εθελοτυφλούντες στη φαντασίωση "καλύτερων ημερών"!   

     Οι άθλιοι εξακολουθούν να παραμένουν στην εξουσία κάνοντας πάσα το "σκήπτρο" στους υποτελείς υπαλλήλους τους του θιάσου Παπαδήμου, ενώ, οι ελάχιστοι Έλληνες βλέπουμε την παράταση του εθνικού εξευτελισμού μας με τους πλείστους γραικύλους γύρω μας να προβληματίζονται "τι θα ψηφίσουν"  ό π ο τ ε  κληθούν να ξαναβαυκαλιστούν στις κάλπες, παρατείνοντας επ' αόριστο τη δημοκρατική αθλιότητα της Ελλάδος!

     Είναι θέμα ποσοστιαίων αναλογιών, είναι θέμα ...βόθρου του οποίου η μπόχα είναι ή δεν είναι δυνατόν να εξορκιστεί με μία σταγόνα αρώματος; Ποιός ξέρει...

     Εκείνο που έχει σημασία να καταλάβουν οι γραικύλοι είναι ότι χτυπώντας, απλώς, κατσαρόλες έξω από το άντρο των προδοτών, οι προδότες δεν εξορκίζονται... και, μουτζώνοντάς τους με τα ίδια χέρια που τους ψήφισαν και θα τους ξαναψηφίσουν, η αθλιότητα δεν αποκαθίσταται!

     ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και μόνον! 

     Ο ηρωϊκός Λαός της Ουγγαρίας ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ για την ελευθερία του, πολέμησε σε σκληρές οδομαχίες μέσα στη Χώρα για να απαλλαγεί από τον τύραννο και ΠΟΛΕΜΗΣΕ  ΕΝΟΠΛΑ, αρπάζοντας τα όπλα του εχθρού και αναμετρούμενος στήθος με στήθος με τον πάνοπλο τύραννο! Δε χτύπαγε κατσαρολικά...





     Όταν και οι γραικύλοι αντικαταστήσουν τα κατσαρολικά με τα ντουφέκια θα μπορεί η Ελλάδα να ελπίζει σε καλύτερες μέρες! Μέχρι τότε, οι ελάχιστοι Έλληνες γνωρίζουμε το "δρόμο" μας όσο οι υπόλοιποι θα αυτοκτονούν πίσω από τα παραβάν  της εκλογικής απάτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.