Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" 



     Αυτή τη φορά οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ήρθαν ...νύχτα! Δεν ξέρουμε αν εμπνεύσθηκαν από τον Ερντογκάν ή από τον Ακάρ, αλλά ...ήρθαν νύχτα! Νύχτα και με ...χιονιά!

     Πάντα μας αιφνιδιάζουν οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοι κι αυτή την φορά τα κατάφεραν για τα καλά, όταν το απόγευμα μας ενημέρωσαν ότι η Προπόνησή τους θα γίνει το ...βράδυ στο βουνό και, μάλιστα, υπό πολύ χαμηλές θερμοκρασίες!

     Και το ...διέπραξαν με το δίχτυ, τον στόχο, τα Τόξα και τα βέλη ...παραμάσχαλα μέσα στη κρύα νύχτα, καταδρομικότατα, όπως το σχεδιασαν! 

     Επιλέγοντας ώρα κατά την οποία δεν υπήρχε καθόλου φως φεγγαριού, σε υψόμετρο 105 μ., με μηδενική θερμοκρασία, βαριά Τόξα 55# και 110# και από απόσταση 35 μ., με ένα χλωμό φωτισμό πίσω από τον στόχο, διεξήχθη η Προπόνηση απέναντι από την χιονοσκεπή ...Αλβανία! 

     Οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" καταφέρνουν να αναγάγουν την Τοξοβολία σε στρατήγημα κι αυτή τη φορά μπόρεσαν να αναδείξουν την απολύτως φυσιοκεντρική "πλευρά" της μέσα στο πιο χαρακτηριστικό περιβάλλον μάχης, όπως άλλωστε προορίζεται κάθε πολεμική τέχνη. Πάντα τέτοια! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.