Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Όσο κι αν φανεί παράξενο, το πρώτο πράγμα που μας απεκάλυψε το οπτικο-ακουστικό υλικό από την τελευταία προπονητικήν ημερίδα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ήταν η αισθητή ...πτώση της θερμοκρασίας στο νησί των Φαιάκων! Βλέποντας τον Συνασκούμενο Γεώργιο να παροπλίζει το κοντοπαντέλονό του και να βγάζει απ΄τη ναφθαλίνη το μακρύ παντελόνι του καταλάβαμε ότι μπήκαμε για τα καλά στον χειμώνα!

      Και χωρίς να στεκόμαστε στο κοντομάνικό του (αυτό πια είναι κανόνας και με ...χιόνια!) βλέπουμε ότι οι προπονητικές ανάγκες της ημερίδος του προσέδωσαν και μια "trendy" διάσταση ...πιλοφορίας που θα κάνει τον Συνασκούμενο μεσσήνιο Μελέτη να ζηλέψει!...  

     Χωρίς αστεία, το σενάριο αυτής της Κυριακής ήταν λίαν ...φυσιοκεντρικό και ήθελε τοξεύσεις δια μέσου φυλλωσιών γι αυτό και η αμφίεση ήταν ανάλογη!

     Και, οποία σύμπτωση! Ίδια ημέρα και, σχεδόν, ίδια ώρα, στις δύο Σχολές, των Αθηνών και της Κερκύρας, εντελώς απροσυνεννόητα, οι τοξεύσεις μέσω φυλλωσιών ήσαν στο επίκεντρο των δύο ασκησιολογίων κάνοντας την αιτιοκρατία να κυριαρχεί επί της τυχαιότητος αφού το κοινό εκπαιδευτικό πνεύμα των ...όπου γης "Ελλήνων Κενταύρων" είναι "συνδετικός κρίκος"!


     Όπως και κατά κανόνα, αυτή τη φορά το ασκησιολόγιο προσαρμόσθηκε ώστε να είναι συμβατό με όλους τους συμμετέχοντες, κάτι που πρέπει να έχει κατά νου πάντοτε ένας Αρχηγός Βολής.


     Και αυτά τα γνωρίζει καλώς ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης ο οποίος, ως Αρχηγός Βολής, έχει πάντα κατά νου ένα αποτελεσματικό ασκησιολόγιο αλλά και μία εναλλακτική διέξοδο για την όποιαν αιφνιδιαστική μεταβολή της συνθέσεως της Γραμμής Βολής.


     Τελικώς, ο στόχος ο οποίος έχει πάντοτε τον τελευταίο λόγο σε κάθε προπονητικήν ημερίδα "μίλησε" κι αυτή τη φορά, ώστε να προετοιμασθεί αποτελεσματικώς η επόμενη Προπόνηση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.