Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Μετά τις θερινές διακοπές και την πολύτιμη παρουσία τους στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ξαναμπήκαν στη δυναμική δράση τους και ξεκίνησαν την ΙΕ' Προπονητική Περίοδο που άρχισε τον περασμένο Σεπτέμβριο με μία Προπόνηση αντάξια του "διαμετρήματός" τους!

     Με την γνωστή ευταξία της Γραμμής Βολής που οδηγεί στα γόνιμα αποτελέσματα επί του στόχου, αυτό το "φυτώριο" υψηλής Τοξοβολίας που λειτουργεί επί χρόνια υπό την άξια διεύθυνση του επικεφαλής του Χριστόφορου Κασφίκη, ξαναβρίσκεται στο προπονητικό προσκήνιο προοιωνίζοντας ένα "άλμα" που εμείς το βλέπουμε από ...μακριά! 

     Και αυτό το "άλμα" δεν μας ..."δοκεί", απλώς, αλλά το βλέπουμε τόσο ορατό ώστε, σήμερα κιόλας, θα το συζητήσουμε με τον επικεφαλής των Κερκυραίων Συνασκουμένων διότι είναι καιρός αυτό το "άλμα" να υλοποιηθεί...

     Άλλωστε, επί χρόνια ο Χριστόφορος εργάζεται σκληρά φέρνοντας τους μαθητές του σε ένα επίπεδο αξιοζήλευτο! 

     Χαιρόμαστε πάντοτε όταν βλέπουμε τα "βήματα" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" να μας θυμίζουν την πρόοδο της ίδιας της Τοξοβολίας μέσα από μια συστηματική, συλλογική, προσπάθεια Ανθρώπων με συνείδηση έργου και αποτελεσματικότητα σωστής διδασκαλίας ορατή σε κάθε Προπόνηση.

     Κι όλα δείχνουν ότι τα καλύτερα για τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.