Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΕΣ ...ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"


ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΕΣ ...ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ 

ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"



     Οι Κερκυραίοι Αδελφοί μας έφτασαν στην Καλαμάτα για να συναντήσουν τους, άλλους, εκεί, Αδελφούς και να συνασκηθούν στο πλαίσιο της ανταλλαγής δεξιοτήτων. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Χριστόφορου Κασφίκη με την πλήρη ανταπόκριση του Αρχηγού των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Εφιπποτοξότη Αθανασίου Ψωρομύτη.

     Οι Κερκυραίοι θα μεταφέρουν στους Μεσσηνίους ένα δραστικό προπονητικό πρόγραμμα Παραδοσιακής Τοξοβολίας και οι Μεσσήνιοι θα μυήσουν τους Κερκυραίους στην Έφιππη Τοξοβολία.

     Ήδη οι Μεσσήνιοι υπεδέχθησαν τους Κερκυραίους στο ...πριγκιπάτο του Βασίλη με τον ίδιο παρόντα εν μέσω του "πάνελ" και, ευτυχώς που στην Καλαμάτα δεν εξακολουθούν οι επιχώριοι να έχουν την ψευδαίσθηση της συνεχείας εμφυλίων πολέμων, όπως συνηθίζεται στη γειτονική Σπάρτη! Θεία χάριτι, κάποιες περιοχές της Ελλάδος δείχνουν να εξελίσσονται από την εποχή του Πελοποννησιακού πολέμου και της ..."αγρίας" έως εμφυλιοπολεμικής αρχαιότητος...!

     Αναμένεται ένα δυναμικό διήμερο του οποίου το οπτικο-ακουστικό υλικό θα αναρτηθεί, αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε να παίρνουν το "βάπτισμα" της Έφιππης Τοξοβολίας, τους εξαιρετικούς Κερκυραίους Τοξότες μας!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.