Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΠΟΥΔΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΟΣ

 ΣΠΟΥΔΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΟΣ



     "Σπουδή μοναχικότητος" έως και ...μοναχισμού(!), η Τοξοβολία και κάθε φορά που "συναντιόμαστε" μαζύ της η αίσθηση του "μονάζειν" κυριαρχεί στις στιγμές...

     Κάθε συνάντησή μας με το Τόξο, μας επιβεβαιώνει ότι η παρουσία του και μόνη αναπληρώνει με υπερεπάρκεια ολόκληρη την Ανθρωπότητα "γεφυρώνοντάς" μας μ΄ αυτήν.

     Και η σημερινή υπερ - ολιγάριθμη Γραμμή Βολής με μία και μόνον Συνασκουμένη, την αγαπημένη μας Πάτυ φάνηκε να μας γεμίζει σαν να βρισκόμαστε στις κερκίδες του Webley με τις 40.000 των οπαδών του "Παναθηναϊκού" να βλέπουν στα μάτια τον Φέρεντς Πούσκας. "Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι"!

     Λιγότερο από ένα δεκάλεπτο χρειάσθηκε η Πάτυ για να βρει τον ..."εαυτό" της σ΄ αυτή την δεύτερην επαφή της με την Τοξοβολία και να συνειδητοποιήσει τις υπαρξιακες "συντεταγμένες" της μέσα σε μια διαδικασία η οποία είναι αμιγώς αυτοπραγματοποιητική. 

     Εν συνεχεία, η Πάτυ διεκπεραίωσε τις προπονητικές υποχρεώσεις της άψογα, λες κι όλο το καλοκαίρι το αφιέρωσε σε ...Προπονήσεις, αφού βεβαίως ξεπέρασε τα φυσιολογικά κι αναμενόμενα "σφιξίματα" και "μπλοκαρίσματα" εννοώντας, τελικώς, ότι εδώ χαιρόμαστε τα λάθη μας διότι από αυτά μαθαίνουμε.

     Κι αφού η Πάτυ ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της ...μετά πολλών επαίνων, η συνέχεια στην ...κρεβατοκάμαρα με το πέμπτο μέλος της Οικογενείας μας και τρίτο ...σκύλο, τον Μέλιο μας (με την Μέλια μας) αυτό το υπέροχο κουτάβι Beagle, άρτι ...εισηγμένο για να μας δώσει την ερωτική χαριστική βολή, αλλά και για να δοκιμάσει τα νεύρα μας όσο μας τα χαλαρώνει η ...Τοξοβολία. 

     Τι να κάνουμε, μετά την καταλυτική χαλάρωση της μοναχικής Τοξοβολίας η ζωντανή (έστω και "υπερ-ζωντανή" ) παρέα ενός κουταβιού Beagle σε ...ντελίριο μας επαναφέρει στη πραγματικότητα στην οποία μπορεί να δούμε και την ...Ντόρα Μπακογιάννη να απειλεί τον Σουλτάνο Ερντογάν που τον απολαμβάνουμε σκασμένο στα γέλια με τις "πιτσικουλιές" των Αθηνών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.