Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΙΕ' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

 ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ 

ΣΤΗ ΙΕ' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!



     Με την διακριτική βροχή της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου με την οποία μας φιλοδώρησε ο υέτιος Δίας, αποχαιρετήσαμε μαζύ του την ΙΔ' Προπονητική Περίοδο των "Ελλήνων Κενταύρων" και, από σήμερα, εισρχόμεθα στη ΙΕ' Προπονητική Περίοδο της συνεχούς λειτουργίας της Σχολής μας με δύο ακόμη έτη να προηγούνται χωρίς να συνυπολογίζονται αφού, θεωρητικώς, η δηλωθείσα ίδρυση της Ομάδος μας φέρει χρονολογία "2008".

     Δέκα επτά χρόνων έργο, λοιπόν και τα εξ αυτού οφέλη και συμπεράσματα είναι τόσα πολλά και σημαντικά, ειδικώς δε τα εκ της τελευταίας ΙΔ' Προπονητικής Περιόδου κατά την οποία μάθαμε ότι, τη σωρεύσει εμπειρίας χρόνου, βελτιώνονται τα εκπαιδευτικά μας αποτελέσματα (ποιότητα στο πλαίσιο χρόνου διδασκαλίας) με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να εξελίσσονται πολύ καλύτερα σε συντομότερο χρόνο, να ανεβαίνει ολοένα και υψηλότερα το μέσο επίπεδο μαθητή "παρασυρόμενο" από την ήδη διαμορφωμένη "στάθμη", αλλά και,  δ υ σ τ υ χ ώ ς, την παρατηρούμενη  ε π ι δ ε ί ν ω σ η  δειγμάτων αναρμόστων συμπεριφορών που επισύρουν ταχύτερες όσο και καταλυτικότερες αντιμετωπίσεις. Έγραφε ο Πλάτων: "Όταν ένας εγγράμματος και ένας αγράμματος αδικοπραγούν η τιμωρία του εγγραμμάτου πρέπει να είναι βαρύτερη εκείνης του αγραμμάτου"! Και, πολύ σωστά!... 

     Έτσι, παρατηρώντας την ραγδαία κατάπτωση των περιρρεουσών κοινωνικών συνθηκών, προνοήσαμε να λάβουμε αυστηρότερα μέτρα εισδοχής και μαθητείας στην Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων", εισάγοντας για πρώτη φορά την ανυπέρβατη "κρισάρα" της Παιδείας για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την Έφιππη Τοξοβολία την οποία επί χρόνια υπηρετούμε και διδάσκουμε. Ήδη, από την 22α Ιουνίου τ.έ. αναρτήσαμε σε δημόσια θέα τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που διέπουν την εγγραφή και εκπαίδευση στη Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" αποφασισμένοι, πλέον, να προσφέρουμε τα άγια τοις κυσί, αντιθέτως προς την αντιφυσική εβραιοχριστιανική ρήση (μάλλον "ρΥση"...), αλλά όχι και σε ανελλήνιστα δίποδα τα οποία φάνηκε ότι υστερούν κατά πολύ έναντι των τετράποδων ζώων! Το να προσφέρεις ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς γνώση και δεξιότητα σου δίνει το δικαίωμα να αποφεύγεις παγιδεύσεις πελατειακών εξαρτήσεων, διατηρώντας την πολυτέλεια της επιλογής του μαθητικού Κοινού σου κι εμείς αυτό το ...πολυτελές δικαίωμα το αξιοποιούμε από το 2005 όταν ξεκινήσαμε το έργο της Σχολής μας η οποία, ευτυχώς, ουδεμία σχέση έχει με "δημοκρατικό τσαντίρι", παραμένουσα  ελληνικότατα αριστοκρατική! 

     Καλωσήλθατε, λοιπόν, στη ΙΕ' Προπονητική Περίοδο, "Έλληνες Κένταυροι" και Φίλοι της Ομάδος!



Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.