Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

 

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

 


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας «Έλληνες Κένταυροι» από την πρώτη στιγμή της «πανδημικής» απάτης προειδοποίησε εσωτερικώς τα Μέλη της, δια φωνητικού μηνύματος του Ιδρυτή της, για την επικείμενη (τότε…) λαίλαπα θανάτων όχι εξ αιτίας μιας αληθούς πανδημίας όπως, κάποτε, η βουβωνική πανώλης αλλά λόγω των πασιφανέστατων μακιαβελικών μεθοδεύσεων εκείνων που παρέσυραν την Ανθρωπότητα να πολεμήσει στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο « λ ά θ ο ς  ε χ θ ρ ό», όπως ευθαρσώς παρεδέχθη ο Αμερικανός στρατηγός George Patton για να χάσει την ζωή του, αμέσως μετά, από αυτοκινητιστικό ατύχημα!

     Κι ενώ η φυσική επιλογή της εκκαθαρίσεως μη λειτουργούντων εγκεφάλων θα πρέπει να χαροποιεί κάθε φυσιοκεντρικώς λειτουργούν πλάσμα, εν τούτοις, όσοι σκεπτόμενοι και παρατηρούντες τους πέριξ αυτόχειρες να υποκύπτουν εξ αδυναμίας αντιστάσεων στους μακιαβελικούς νομείς των υπάρξεών τους (και όχι «μας»!) δεν μας απομένει παρά να τους απευθύνουμε μιαν ύστατην έκκληση όχι για να κατανικήσωμε φυσικούς νόμους (το τέλος τους φύσει δεδικασμένο!) αλλά προς διατήρηση μιας συρμώδους αισθήσεως ψευδο-«ουμανισμού» η οποία, δεν μας είναι και απαραίτητη!

     Η περίοδος που διανύουμε είναι ακόμη και αστρολογικώς βεβαρυμένη με αναμενόμενη κορύφωση την 19η τ.μ., ε.έ., λόγος για τον οποίο καλούμε σε αυξημένην ετοιμότητα επιβιώσεως τα Μέλη μας!

     Βεβαίως ο μακιαβελικός εχθρός βρίσκεται σε υποχώρηση, αλλά οι γέφυρες ανατινάζονται στις υποχωρήσεις κι εμείς έχουμε προ πολλού μελετήσει και τον Niccolò Machiavelli και τον George Orwell ώστε να πηδαλιουχούμε με σταθερότητα «αζιμουθίου» στην τερατόφτιαχτη καταιγίδα. Kυρίως, έχουμε υπ΄ όψη το περιεχόμενο του καθοριστικού πειράματος κοινωνικής υπακοής (=υποταγής) «The dilemma of obedience»  του Stanley Milgram κι επιλέξαμε να παραμένουμε, συνειδητώς, ανυπάκουοι (=ανυπότακτοι)! Κάντε το ίδιο, 

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.