Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Με επτανησιακήν ευστροφία, ο υπέροχος επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης εισάγει τους κορφιάτες εκπαιδευομένους του σε ένα βαθύτερο επίπεδο τοξευτικής πειθαρχίας που εγγυάται βελτίωση τοξευτικής αντιλήψεως και αποτελεσμάτων ευστοχίας.

     Για τους μελετητές των κοινωνιών είναι προφανής η ιδιαιτερότητα "σκέψεως" τοπικών πληθυσμών κι αυτό ασφαλώς ισχύει και στα Επτάνησα, κάτι που είναι εμφανές και στην περίπτωση της καθημερινότητος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας"!

     Την φορά αυτή, το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας Προπονήσεως των Κερκυραίων αδελφών μας, αποκαλύπτει μια προσεκτική, "ανατολική", προσέγγιση πειθαρχίας και συντονισμού "Γραμμής Βολής" με συντεταγμένη διάταξη, κίνηση και χειρισμούς όπου οι πέντε γίνονται ...ένας κι ο ένας ...πέντε. 

     Με την εξέλιξη αυτή οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" εισέρχονται στην προοπτική της χορογραφίας επιδείξεων και απομένει στην σοφία του επικεφαλής τους να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που τους τιο ευχόμεθα ολοψύχως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.