Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΛΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΚΑΛΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



     Υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις αρχίζουν αύριο στη Λακωνία οι Εξετάσεις Διαπιστεύσεως  επτά νέων Εφιπποτοξοτών, ενώ θα παρίστανται σε μια προεξεταστική διαδικασία και δύο ακόμη ανήλικοι προκειμένου να εισαχθούν εγκαίρως στο πνεύμα των εξετάσεων της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" προετοιμαζόμενοι για την δική τους διαπίστευση. Είναι οι εξετάσεις με την μεγαλύτερη συμμετοχή εξεταζομένων από ιδρύσεως των "Ελλήνων Κενταύρων" και αυτό είναι ενδεικτικό της αλματώδους προόδου του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" που αριθμεί "ζωή" μόλις πέντε μηνών!

 Ήδη οι συμμετέχοντες στις παρούσες εξετάσεις προετοιμάζονται με επιμέλεια και το χειρόγραφο της δεκαεξάχρονης εξεταζόμενης Μαρίας Παυλάκη δείχνει και το επίπεδο των εκπαιδευομένων μας αλλά και πόσες ελπίδες μπορεί να μας δώσουν τα παιδιά μας, ανεξαρτήτως ότι οι μεγαλύτερες γενιές τους παραδίδουμε "πυρπολημένη γη"!

     Ο Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων" Εφιπποτοξότης Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης καθώς και ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" Εφιπποτοξότης  Αθανάσιος Ψωρομύτης, εύχονται σε όλους τους εξεταζόμενους καλήν επιτυχία, ευγνώμονες προς τον επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" Συνασκούμενο Δημήτρη Έρη για τις επίμοχθες προετοιμασίες που απαιτούν ειδικώς αυτές οι εξετάσεις, όπως επίσης και τους αδελφούς Οργανισμούς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Λακεδαιμονίων Πολιτεία" και τον Τοξευτικό Σύλλογο "Δωριέα" για την ανεκτίμητη υποστήριξη του έργου των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.