Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

«ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ;»

 

«ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ;»

 


     Μια όντως εξαιρετική Ομάδα με ποιοτικά Στελέχη και Μέλη, η Ομάδα μας, «βαθμολογείται» από ένα άθροισμα «εσωτερικών στιγμών» για τις οποίες και μόνον αξίζει η ύπαρξή της.

     Όχι, μη φαντασθείτε ότι κερδίσαμε, απλώς, κάποιο ακόμη παγκόσμιο βραβείο ή κάποια τιμητική πρόσκληση… Η τελευταία διακεκριμένη «εσωτερική στιγμή», λίγη ώρα πριν, ήταν ένα αιφνιδιαστικό ερώτημα που μου έθεσε τηλεφωνικώς ο Αρχηγός των «Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας και Σπάρτης» Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης, καλώντας με να του απαντήσω «Ποια είναι η  φ ύ σ η  του  λ ά θ ο υ ς;». Ναι, πολύ σωστά, τίποτε περί Ίππων, Ιππικής, Έφιππης Τοξοβολίας, ή, μάλλον ακριβώς επί της ουσίας όλων αυτών!

     Σ΄ αυτή την Ομάδα, η ουσία των πραγμάτων προσεγγίζεται δια της φύσει αληθείας τους, μιας αληθείας η οποία «ψηλαφίζεται» εκτός πεπατημένης ώστε να διατηρείται η ευσταθής ισορροπία των συμπερασμάτων που προκύπτουν.

     Εξαιρετικό το ερώτημα που έθεσε ο Αθανάσιος και προσφέρει συνταρακτικήν ευκαιρία βελτιωτικού στοχασμού για όλους μας κι όχι μόνον για μένα που, απόψε, θα έχω ισχυρό ορμητήριο διαλογισμού το οποίο θα ήμουν ευδαίμων εάν ήξερα ότι το μοιράζομαι μαζύ σας!

 

Α.Η.Κ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.