Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

     Οι εκδρομές των «Ελλήνων Κενταύρων» εκφράζουν το δικό μας είδος των «οpen days» που είναι καθιερωμένες και στον μητρικό μας Οργανισμό «Kassai» αλλά και σε πολλούς ομοειδείς Οργανισμούς Έφιππης Τοξοβολίας. Είναι ευχάριστες ευκαιρίες συσφίξεως των σχέσεων των Μελών της Ομάδος μας αλλά και υποδοχής στις δράσεις μας ατόμων που ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν και να χαρούν μαζύ μας καλοσχεδιασμένες εμπειρίες σε πανέμορφους ενεργειακούς τόπους με συμβολικό κόστος συμμετοχής.

     Παραλλήλως προς την συντεταγμένη δραστηριότητα της Έφιππης Τοξοβολίας, την λειτουργία του Ιππικού Θεάτρου και των λοιπών σκελών λειτουργίας της Σχολής της Ομάδος μας, επιλέξαμε τον τρόπο των ταξιδιωτικών εξορμήσεων ανά την Ελλάδα (προς το παρόν) προς αποφυγή της μονοτονίας της επαναλήψεως του ιδίου «τόπου» (Ιππευτηρίου μας) αλλά και προκειμένου να γνωρίσουμε σημαντικούς τόπους της Πατρίδος μας διευρύνοντας την γνώση μας για την Ιστορία και τις ομορφιές της. Έτσι, χιουμοριστικά, «βαφτίσαμε» τις εκδρομές μας «Open days onwheels» και αναθέσαμε στο Μέλος της Ομάδος μας και εμπειρότατο στέλεχος του Τουρισμού, Αριστείδη Μ. Μαρούλη (Maroulis Tours) την διοργάνωσή τους κάτι που, πραγματικά, πέτυχε με τις μέχρι σήμερα διοργανώσεις μας!

     Σ΄ αυτές τις «Open days on …wheels» δεν περνάμε, απλώς, καλά, αλλά επιδιώκουμε να περνάμε και ωφέλιμα όπως, άλλωστε, είναι και η βασική επιδίωξη της Ομάδος των «Ελλήνων Κενταύρων». Και γι αυτό μεριμνούμε με μία ενδελεχή σχεδίαση των εκδρομών μας η οποία ξεκινά αρκετό καιρό πριν την εκτέλεσή τους αναπροσαρμόζοντας λεπτομέρειες ακόμη και μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία τους και, κυρίως, η ωφελιμότητά τους σε όσους μετέχουν της κάθε εξορμήσεως.

     Σήμερα, μέσα Αυγούστου και προετοιμάζουμε προσεκτικά την πρώτη τριήμερη εκδρομική μας εξόρμηση των τελών Σεπτεμβρίου με …επιτελικές συσκέψεις, συνεννοήσεις με προμηθευτές κλπ, ώστε η επιτυχία της να είναι εγγυημένη πριν μπει ο …Σεπτέμβριος! Η οργανωτική υπευθυνότητα προέχει κι εδώ για τους «Έλληνες Κενταύρους» και ήδη μπορούμε να προβούμε και σε μία πρώτη ανακοίνωση γι  αυτή την εκδρομή που θα διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου σε εκπληκτικά μέρη της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα…

     …Κατά την δεύτερη ημέρα της εκδρομής αυτής θα βρεθούμε στην οργιώδη φύση του Πολυλιμνίου Μεσσηνίας που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 15 εντυπωσιακών λιμνών, πλαισιωμένο με πολλούς καταρράκτες απίστευτης ομορφιάς. Εδώ θα κολυμπήσουμε σε παγωμένα νερά κι όσοι …εγκρατείς, θα μπορέσουν να ασκηθούν στην τοξευτική χαλάρωση και τον διαλογισμό μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον υπό τους ήχους των νερών.

     Αυτή η εκδρομή θα προσφέρει, μεταξύ πολλών άλλων και  την δυνατότητα μιας ιδανικής συνδυαστικής εμπειρίας Τοξοβολίας και διαλογισμού, υπό προϋποθέσεις ιδανικής μυήσεως και στα δύο, αυτά, σπουδαία αντικείμενα που συντελούν στην αυτοσυγκέντρωση και αποτελεσματικότητα του ατόμου. Και. Επειδή στην Ομάδα μας τίποτε δεν είναι αφημένο στη «τύχη» ήδη έχουμε προετοιμάσει ένα εισαγωγικό εγχειρίδιο στον «Διαλογισμό και Τοξοβολία» ώστε, τόσο τα Μέλη μας όσο και οι Φίλοι της Ομάδος μας που θα συνταξιδεύσουμε σε αυτή την ψυχωφελή εκδρομή να μπορούν να μελετήσουν, από τώρα, την σχέση αυτών των δύο συναρπαστικών αντικειμένων, ώστε να μπορούν να ασκηθούν σωστά στην επιτόπια δράση.

     Στο Πολυλίμνιο μας περιμένει μια μοναδική εμπειρία αυτοβελτιώσεως, ας την χαρούμε από τώρα! Και δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμη γιατί το περιεχόμενο αυτού του μικρού εγχειριδίου με τίτλο «Διαλογισμό και Τοξοβολία» θα σας είναι εξίσου χρήσιμο και λίγο αργότερα γιατί αυτό, πραγματικά θα είναι μια κορυφαία έκπληξη για τους "Έλληνες Κενταύρους" και όσους Φίλους αποφασίσουν να μας ακολουθήσουν σε μια επόμενη ...μοναδική εξόρμηση...! Αλλά, ως τότε έχουμε καιρό... για μελέτη. Καιρό δεν έχουμε για κλείσιμο θέσεων και πρέπει οι κρατήσεις να γίνουν αμέσως!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ, ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

http://horsebackarcherygr.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.