Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ...

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ...

     Οι εκδρομές των "Ελλήνων Κενταύρων" προκειμένου να έχουν την καλύτερη, δυνατόν, οργάνωση, στους καλύτερους, δυνατόν, προορισμούς με το καλύτερο, δυνατόν, κόστος συμμετοχής, σχεδιάζονται πολύ προσεκτικά και ..."οικογενειακά", ενώ αφιερώνονται από τον οργανωτή μας Αριστείδη Μ. Μαρούλη πολλές εργατώρες στις απαραίτητες συνεννοήσεις και βελτιώσεις.

     Έτσι, παρά την ήδη σχεδίαση και αναγγελία των εκδρομών μας οι οποίες θα γίνουν τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες, σήμερα το εκδρομικό μας ...Επιτελείο συνεδρίασε για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο της τριήμερης εκδρομής μας «Δήμος Νέστορος & περίγυρος Σταυροφόρων - γεωλογικών θαυμάτων» που θα διεξαχθεί από 18-20 Σεπτεμβρίου, αξιοποιώντας την εντοπιότητα, τις γνώσεις και το κύρος του Μέλους της Ομάδος μας Αντωνίου του οποίου η συμβολή απεδείχθη ανεκτίμητη.

     Με "όπλο" την ποιότητα χαρακτήρων, την ανιδιοτέλεια αλλά και την προσήλωση των "Ελλήνων Κενταύρων" στην δημιουργία Πολιτισμού και οι εκδρομές της Ομάδος μας εγγυώνται το ίδιο αξιοπρεπές αποτέλεσμα όπως εγγυάται ολόκληρο το έργο των "Ελλήνων Κενταύρων". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.