Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ MANASIJA


     Aπόψε τα μεσάνυχτα ξεκινά η τετραμελής Αποστολή των "Ελλήνων Κενταύρων" για να διαβεί το πρωί την πύλη του ιστορικού καστρομονάστηρου Manasija, στη Σερβία, επισήμως προσκεκλημένη και φιλοξενουμένη των διοργανωτών του "Just Out 2019" και εκπροσωπώντας την Ελλάδα σ'  αυτή την ετήσια διεθνή διοργάνωση που αποτελεί "προσκλητήριο" επανόδου της Ευρώπης στις παραδοσιακές πολεμικές Αξίες της!


     Oι τέσσερις "Έλληνες Κένταυροι"  θα "μεταφερθούν" πίσω στην Αναγέννηση και αναβιώσουν μία αλληγορία στην οποία, ένας Ούγγρος στρατολόγος μισθοφόρων συναντά τρεις Έλληνες δρομάρηδες Στρατιώτες και, εντυπωσιασμένος από την μαχητικότητά τους, επιχειρεί να τους μισθώσει για λογαριασμό του Ηγεμόνα του... Τελικά, οι τρεις Έλληνες Στρατιώτες αδιαφορούν για το χρηματικό δέλεαρ και δηλώνουν ότι αποφασίζουν να στρατευθούν στους υπερασπιστές της Κρόιας υπό τον πολέμαρχο Σκεντέρμπεη εμπνέοντας και τον Ούγγρο ατζέντη να τους ακολουθήσει στο κάστρο του τελευταίου υπερασπιστή της Ευρώπης! Η συνέχεια ...εντός των τειχών και στις ..τοξοθυρίδες! 


     Η κ. Λίνα Μενδώνη "συλλαμβάνει" κάτι ή θα σώσουν και πάλι την Τιμή της Ελλάδος οι Ούγγροι μαζύ με τους μοναχικούς Στρατιώτες της Αναγεννήσεως;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.