Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!
[Αναγνώριση Νέου Εκπαιδευτή]


     Μέλος των "Ελλήνων Κενταύρων" από 11ης Απριλίου 2009 και Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", επικεφαλής της μοναδικής, παγκοσμίως, Σχολής εκπαιδεύσεως τυφλών Εφιπποτοξοτών και Τοξοτών, ο Αθανάσιος Ανδρ. Ψωρομύτης, αφού διαπιστεύθηκε ως Εφιπποτοξότης στις 23 Απριλίου 2019 δίνοντας εξετάσεις  σε Ιππευτήριο όπου δεν είχε ξαναϊππεύσει, με Ίππο που δεν είχε ξαναϊππεύσει και καλπάζοντας χωρίς προηγουμένως να έχει ξανακαλπάσει επιτυγχάνοντας 6/6 (!), έχοντας εκπαιδεύσει, μόνος του και επιτυχέστατα, Ίππο Σχολής και έχοντας διεξαγάγει πολλά μαθήματα και Προπονήσεις με ασφάλεια και επιτυχία, εκρίθη στις 8 Αυγούστου 2019 ικανός και ως Εκπαιδευτής των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Πέραν όμως της διαπιστεύσεώς του ως Εφιπποτοξότη και της αναγνωρίσεώς του ως Εκπαιδευτή, ο Εφιπποτοξότης και Εκπαιδευτής Συνασκούμενός μας κατάφερε να αποσπάσει και μία Εύφημη Μνεία για την αυταπάρνησή του στην περίπτωση αιφνιδίου περιστατικού υγείας του Ίππου της Σχολής του προ του οποίου απέδειξε μεγαλείο ψυχής ;αλλά και ακαταπόνητο δυναμισμό παρακάμπτοντας σοβαρές υπηρεσιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις! Η πρόταση απονομής της Ευφήμου Μνείας ακολουθεί όπως καταγράφεται στα Πρακτικά της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας":


     Όλα τούτα, σε συνδυασμό με τον ήδη απονεμηθέντα Έπαινο Εκπαιδεύσεως Νεολέκτου Ίππου αναδεικνύουν τον Συνασκούμενό μας Αθανάσιον Ανδρ. Ψωρομύτη ως ένα χαρακτήρα τον οποίο αξίζει να μελετήσουμε, να έχουμε κατά νου και να μιμούμεθα όλοι!


     Διότι το ΗΘΟΣ είναι εκείνη η αναφαίρετη κληρονομιά ενός εκάστου η οποία μπορεί να εμπνεύσει λογισμούς και πράξεις για έναν σωστότερο Κόσμο και ο δικός μας Αθανάσιος διαθέτει για όλους μας περίσσεια εμπνεύσεως!


     Οι "Έλληνες Κένταυροι" τον συγχαίρουμε, υπερήφανοι γι αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.