Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ
"Némethy Lovasíjász Akadémia" 


     Oι τρεις "Έλληνες Κένταυροι", ο Μηνάς, ο Βασίλειος και ο Κωνσταντίνος αποχαιρέτησαν σήμερα τον Christoph Némethy και τους επιτελείς του, αποκαθήλωσαν την σκηνή που τους φιλοξένησε τις τελευταίες ημέρες στην "Némethy Lovasíjász Akadémia" όπου εκπαιδεύθηκαν και, ήδη, βρίσκονται στην υπέροχη Βουδαπέστη για ένα διήμερο πολιτισμικών εμπειριών.


     Μαζύ τους, οι τρεις Συνασκούμενοί μας πήραν ανεκτίμητες εμπειρίες εκπαιδευτικής προόδου πάνω στις οποίες θα δομήσουν την μελλοντική πρόοδό τους στην Έφιππη Τοξοβολία συνεχίζοντας να προπονούνται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Γαλλία, όπου διαμένουν.


     ορτωμένοι" με τις πολύτιμες συμβουλές των Ούγγρων και Γερμανών Εκπαιδευτών τους οι τρεις "Έλληνες Κένταυροι θα έχουν αρκετό αξιοποιήσιμο "υλικό" να επεξεργασθούν κατά την διάρκεια των Προπονήσεών τους στη ΙΒ" Προπονητική Περίοδο που αρχίζει σε δύο εβδομάδες.


     Και, έχοντας αναπτύξει κατά πολύ την σχέση τους με τον Ίππο αλλά και τις εν γένει ιππευτικές δεξιότητές τους, τώρα η εκπαίδευση για όλους εξελίσσεται ευκολότερα.


     Στους τρεις Συνασκουμένους μας ευχόμαστε να χαρούν τον μοναδικό Πολιτισμό της πρωτεύουσας των Μαγυάρων και να μας μεταφέρουν, γι  αυτόν, τις εντυπώσεις τους όταν επιστρέψουν για να τις παρουσιάσουμε, με τη σειρά μας στο ειδικό κείμενο που θα αναρτηθεί γι αυτή την επιτυχή εκπαιδευτικήν αποστολή των "Ελλήνων Κενταύρων"  στην Ουγγαρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.