Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Εκείνο που μας συναρπάζει μελετώντας τις Αναφορές μετά το πέρας των Προπονήσεων του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Χριστόφορου Κασφίκη είναι, πέραν της προπονητικής του εφευρετικότητος και το κρεσέντο της προπονητικής του ...τελειομανίας!


     Εμπειρότατος, μυσταγωγός, Τοξότης ο ίδιος, υπομένει έναν διαρκή αθεράπευτο "πυρετό" προς ανάδειξη ομοίων "μυσταγωγών" όλων των Μελών του, παραβλέποντας ακόμη και τις συνθήκες καλοκαιρινού καύσωνος οι οποίες, φυσικό είναι, να ανακατευθύνουν πολλούς στην παραλία αντί της ...Γραμμής Βολής.


     Και, όπως πάντα τολμηρός στα εκπαιδευτικά του συστήματα, έτσι και στην τελευταία Προπόνηση των μαθητών του δεν δίστασε να επαναφέρει τον ...μετρονόμο (σε largo) για να εμπνεύσε στους συνασκουμένους του τον ΡΥΘΜΟ ο οποίος είναι βασική συνιστώσα της Τοξοβολίας!


     Άλλωστε περί ...Επτανήσων ο λόγος (και οι τοξεύσεις) οπότε κάθε τι μουσικό, ...αναμενόμενο! Καλήν επάνοδο στις δροσερές ημερίδες του Φθινοπώρου, αγαπημένοι μας Κορφιάτες Συνασκούμενοι!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.