Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ 
ΓΙΑ ΤΗΝ MANASIJA [ΣΕΡBIA]


     Κι ενώ δεν έχει επιστρέψει ακόμη η αποστολή των "Ελλήνων Κενταύρων" από την Ουγγαρία, μια άλλη αποστολή της Ομάδος μας προετοιμάζεται να αναχωρήσει στις 21 Αυγούστου για την Σερβία, προκειμένου να λάβουμε μέρος στη μεγάλη διοργάνωση "Just Out 2019" με αναμενόμενη συμμετοχή κοινού χιλιάδων επισκεπτών.


     Το μοναστήρι της Manasija που χτίστηκε τον 15ο αιώνα από τον ηγεμόνα Στέφανο Λαζάρεβιτς είναι ο νέος προορισμός των "Ελλήνων Κενταύρων", προσκεκλημένoι να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα μαζύ με άλλες 25 χώρες, διαδηλώνοντας την απαίτησή μας για την επάνοδο στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές Αξίες, μόνες να διασώσουν την ήπειρό μας από την περιρρέουσα παρακμή.


     Η αποστολή διοργανώνεται από τον Αρχηγό των Παραρτημάτων Χαλκίδος και Σχηματαρίου, Εφιπποτοξότη-Εκπαιδευτή Γ. Σταυριανόπουλο - Ιφικράτη και στελεχώνεται από τον επικεφαλής και δύο Μέλη, τον Μάριο και Ιωάννη, ενώ, τιμητικώς, θα τους συνοδεύσει και ο Ιδρυτής της Ομάδος.


     Εντυπωσιακός ο Ιωάννης κατά την σημερινή του Προπόνηση στη Χαλκίδα παρουσιάζει μία ωραία εικόνα Τοξότη την οποία θα κληθεί να αναδείξει στις τοξοθυρίδες ενός από τους ένδεκα φρουριακούς πύργους του ιστορικού Μοναστηριού της αρχιτεκτονικής σχολής "Μοράβα" στην οποία ανήκουν σημαντικά μνημεία τέχνης της Σερβίας.


     Και ο Ιωάννης, μαζύ με τον Μάριο, τον Αρχηγό τους Ιφικράτη και τον Ιδρυτή της Ομάδος, ετοιμάζονται να "ανακαλύψουν" κάθε γωνιά του σερβικού καστρομονάστηρου αποκτώντας εμπειρίες που θα μεταφέρουν σ΄ αυτό το Ιστολόγιο μετά την επιστροφή τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.