Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΣΤΗΝ "ΑΥΛΗ"
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Εδώ στα ...τροπικά φαίνεται πως το ακριβέστερο θερμόμετρο είναι η Γραμμή Βολής των, όπου ...γης, "Ελλήνων Κενταύρων".


     Κι όπως ο υδράργυρος υποχωρεί, πολλαπλασιάζονται οι παρουσίες των Συνασκουμένων ακόμη και στη Γραμμή Βολής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όπου το γενικότερο κλίμα δεν εμφανίζει τα δύσκολα του "αμαρτωλού" λεκανοπεδίου της πρωτεύουσας...


     Κι έτσι στη θρυλική, πλέον, "αυλή" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ξαναβλέπουμε το γνώριμο συναδελφικό κλίμα στη τελευταία εβδομαδιαία ομαδική Προπόνηση για την οποία ενημερωθήκαμε από το "χρυσωρυχείο" του αναλυτικού περιεχομένου της Αναφοράς του Αρχηγού του Παραρτήματος Χριστόφορου Κασφίκη.


     Έξυπνη δομή ενός δυναμικού ασκησιολογίου με σύνθεση παραμέτρων ωφελείας και έμφαση στην αρμονικήν εκτέλεση και τούτη την εβδομάδα στη Κέρκυρα.


     Και το γενικό αποτέλεσμα αναμενόμενο, με τα τρόπαια ...ανά χείρας και τα χαμόγελα να διαγράφονται στα πρόσωπα. 


     Στην περιεκτικότατη Αναφορά ένα μεγάλο μέρος μας ενημερώνει για μία πολύ προσεκτική δοκιμή χειροποίητων βελών από μπαμπού που διεξήγαγαν οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ανακαλύπτοντας "πυρομαχικά" πολύ ανθεκτικά σε ατυχείς προσκρούσεις, κάτι που ενδιαφέρει -οικονομικώς...- κάθε Τοξότη και ιδιαιτέρως του αρχάριους μαθητές.


     Στην "αυλή" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", όπως και οπουδήποτε "Έλληνες Κένταυροι", καθυστερούν, ως φαίνεται, οι ...καλοκαιρινές διακοπές αλλά συνεχίζεται η πρόοδος των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας.  Μόνη ευχή μας είναι να αποτυπώνονται στο δικό μας "θερμόμετρο", στη Γραμμή Βολής, υποφερτές θερμοκρασίες με την παρουσία όσο περισσότερων Συνασκουμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.