Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΡΙΑΣ


     Για πρώτη φορά και τηρουμένων των σχετικών Κανονισμών, διεξήχθησαν στο εξωτερικό (Ιππικό Κέντρο Chekendon, Oxfordshire, Αγγλία) εξετάσεις για την πιστοποίηση Εφιπποτοξότη και, συγκεκριμένα, για την πιστοποίηση ως Εφιπποτοξότριας του Μέλους μας Εριθέλγης-Διονυσίας Μεραμβελιωτάκη, υπό την επίβλεψη του εξουσιοδοτημένου από το Δ.Σ. Εξεταστή, Εκπαιδευτή Δημητρίου Π. Χρήστου - Αρπάλυκου.


     Λόγω της μόνιμης διαμονής εξεταζομένης και Εξεταστή στο εξωτερικό, το Δ.Σ. και ο Αρχηγός της Ομάδος έκριναν ότι η εξέταση ήταν δίκαιο και δυνατόν να διεξαχθεί στο εξωτερικό και, δη, στον κοινό τόπο διαμονής και εργασίας των δύο αγαπημένων Μελών μας.


     Έτσι, την Τετάρτη 8η Αυγούστου 2018 διεξήχθη η πρακτική εξέταση των έξι καλπαστικών εξόδων της εξεταζομένης επί του Ίππου Artie  (17h, 20 ετών) με επιτυχία 100%, όπως προκύπτει και από το βίντεο της εξετάσεως το οποίο, αμέσως μετά την λήξη της δοκιμασίας, απέστειλε ο Εξεταστής ενημερώνοντας το Δ.Σ. και τον Αρχηγό Ομάδος. Σημειωτέον ότι η εξέταση είχε προαναγγελθεί για την Παρασκευή, 10η Αυγούστου 2018, αλλά επισπεύσθηκε λόγω μη διαθεσιμότητος του Ίππου κατά την συγκεκριμένη ημέρα λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του διαθέτοντος τον Ίππο, Σταύλου.


     Η θεωρητική εξέταση θα συνεχισθεί υπό τις οδηγίες τις οποίες απέστειλε ο Αρχηγός Ομάδος στον Εξεταστή-επιβλέποντα και θα ανακοινωθούν προσεχώς. Ωστόσο, το Δ.Σ., ο Αρχηγός και τα Στελέχη της Ομάδος καθώς και όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" συγχαίρουμε την Εριθέλγη-Διονυσία Μεραμβελιωτάκη για το αποτέλεσμα της πρακτικής εξετάσεώς της καθώς και τον επιβλέποντα Εξεταστή-Εκπαιδευτή Δημήτριο Π. Χρήστου - Αρπάλυκο για την επιτυχή διαχείριση της εξετάσεως αλλά και την προηγηθείσα διδασκαλία που προσέφερε στην επιτυχώς εξετασθείσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.