Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ,
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΚΠΑΤΡΙΖΟΜΕΝΟ,
ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ


     Η Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων", μετά τον Αρπάλυκο, την Εριθέλγη, τον Αντώνη και την Ειρήνη αποχαιρετά και το πέμπτο Μέλος της, τον Γεώργιο - Ιφικράτη ο οποίος εκπατρίζεται για λόγους βιοποριστικούς από την τυραννική μεταπολιτευτική δημοκρατία που ακολουθεί την ίδια εθνοδιαλυτική πολιτική του μητραλοία Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος καθιέρωσε, κάποτε, το δόγμα του εκπατρισμού των Ελλήνων.  Και αυτά, όταν σε λίγα εικοσιτετράωρα αποχαιρετούμε και το έκτο Μέλος μας, τον Μηνά ο οποίος και αυτός εκπατρίζεται αναγκαστικώς για λόγους βιοποριστικούς από μια Ελλάδα η οποία χάνει το νεανικό της αίμα και εγκαταλείπεται στον αφανισμό της γεροντοκρατίας που την θανατώνει. Αποχαιρετούμε έναν αξιότατο "Έλληνα Κένταυρο" και έναν λαμπρό Συνέλληνα με Ελληνική και πανεπιστημιακή Παιδεία, ευχόμενοι να βρει στην Γερμανία εκείνο που του στέρησαν στο τόπο του οι ντόπιοι εθνοκτόνοι κυβερνώντες, υποσχόμενοι ως Ομάδα να εντείνουμε την μαχητικότητά μας εναντίον οιουδήποτε και ο,τιδήποτε θίγει την Φυλή και το Έθνος μας. Κι αυτό αποτελεί τον δικό μας λόγο υπάρξεως ως "Ελλήνων Κενταύρων" αλλά και μία απάντηση στον αποχαιρετισμό του Μέλους μας Γεωργίου - Ιφικράτη ο οποίος αυτή την στιγμή πετά, εκπατριζόμενος, προς τον εργασιακό προορισμό του:


     Η χθεσινή, τελευταία σε Ελληνικό έδαφος, ίππευση,  του Αρχηγού των «Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος» δεν είχε τον χαρακτήρα της Προπόνησης αλλά μίας τελευταίας συνάσκησης με τους αγαπητούς μας Ίππους, ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την αγαστή συνεργασία που μας παρείχαν για αρκετό χρονικό διάστημα!

     Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομάδα μου, των «Ελλήνων Κενταύρων» για την αμέριστη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την απεριόριστη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Συμπορευόμενος ες αεί με τους σκοπούς και τα οράματα της για μία άλλη Ελλάδα, με την αίγλη και την δόξα που συνοδεύει την πραγματική Ελλάδα, διαμετρικά αντίθετη με την σημερινή ημιθανή πολιτεία που καταχρηστικά αυτοπροσδιορίζεται ως "Ελλάδα", ευελπιστώ να συνεχίσω να υπηρετώ απ όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκομαι, καθότι οι ιδέες δεν έχουν σύνορα, όσο η πραγματική Ελλάδα βρίσκεται οπουδήποτε αλλού πέραν του γεωγραφικού της προσδιορισμού.

     Παράλληλα απεριόριστη ευγνωμοσύνη εκφράζω προς την αγαπητή μου Μάρθα για την πολύτιμη συνεργασία της, χωρίς την αρωγή της οποίας η έως τώρα επιτυχία δεν θα ήταν ίδια. Ως ελάχιστη ένδειξη της αυτής ευγνωμοσύνης δώρισα ένα τόξο με σκοπό να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της ενώπιον των οποίων ίσταται και με απεριόριστη προσήλωση καταφέρνει να υλοποιήσει.

     Σίγουρος για τα αποτελέσματα των ευοίωνων προσπαθειών της, εύχομαι να είναι υγιής και δυνατή για καταφέρει να πετύχει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

     Τέλος αφήνω πίσω ένα, εν αποσυνθέσει, κράτος που είναι καταδικασμένο να σβήσει βασανιστικά έπειτα από μικρόνοες, καιροσκοπικές και άκρως εγωκεντρικές επιλογές των κατοίκων του, εμπτύοντας κάθε τι ανώτερο και αιώνιο που ανέδειξε ο τόπος αυτός, ενώ παραδόξως προσπαθούν μανιωδώς να διεκδικήσουν άνευ πρακτικής εφαρμογής το κλέος αυτού. Η ιστορία κάνει κύκλους, παρέχοντάς μας τοιουτοτρόπως την ελπίδα ότι μετά από μία μεγάλη παρακμή επέρχεται σημαντική ακμή.

     Γι αυτόν τον λόγο «Όσοι Ζωντανοί» αγωνιστείτε, αγωνιστείτε όπου και αν βρίσκεστε, με κάθε τρόπο και μέσο προς την διαμόρφωση ενός μεγάλου οράματος ικανού να βγάλει τον τόπο αυτόν από το τέλμα στο οποίο έχει φέρει το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς της μετριοκρατίας, καλπάστε οπλισμένοι με Ιδανικά και Αρετές που πηγάζουν από τις πατρογονικές μας ρίζες.

Έρρωσθε και μάχεσθε!

Γεώργιος - Ιφικράτης Ν. Σταυριανόπουλος
09/04/2018 μ.χ.χ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.