Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Το γαλήνιο προπονητικό περιβάλλον των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" έδειξε ότι μπορεί να σφύζει από τοξευτική πρόοδο ακόμη κι όταν ο επικεφαλής του Χριστόφορος Κασφίκης, σπανίως, εξαναγκάζεται σε απουσία λόγω κωλύματος.


     Και παρά την απουσία του επικεφαλής, ο 17χρονος αντικαταστάτης του τον ανεπλήρωσε επάξια και, τυπικότατος, φρόντισε να στείλει και μία καλογραμμένη Αναφορά μαζύ με το οπτικοακουστικό υλικό ώστε να επαληθεύσει ότι τα πάντα στους, όπου, "Έλληνες Κενταύρους" λειτουργούν στον ...αυτόματο πιλότο.


     Με αρκετή συμμετοχή και ευρύ ασκησιολόγιο και αυτή η Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" υπήρξε γονιμότατη .


     Πάντοτε με αξιοπρόσεκτες επιδόσεις, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" προοδεύουν και, παρακολουθώντας την πρόοδό τους, τολμούμε να κάνουμε μια πρόταση:


     Θεωρούμε ότι ο επικεφαλής τους θα πρέπει να οργανώνει ήδη την πρώτη συμμετοχή του Παραρτήματός του σε διεθνείς αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας προς δοκιμασία και "μέτρηση" των, δεδομένα ικανοποιητικών, ικανοτήτων των Μελών του.


     Στην υλοποίηση αυτής της προτάσεως, ο ικανότατος Χριστόφορος Κασφίκης θα έχει την συμπαράσταση όλων μας εκ των προτέρων βέβαιοι για την επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.