Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Mε μία Γραμμή Βολής που δεν χωρά, πλέον, ούτε στο σημείο, ούτε στον ...φακό λόγω συμμετοχών και με ένα εμπνευσμένο ασκησιολόγιο για το οποίο θα μπορούσαν να γραφούν πολλά, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας", πραγματικά, δείχνουν μιαν έξοχη δυναμική λαμπρύνοντας τον χώρο τους αλλά και το νησί τους.


     Καλωσορίζοντας ακόμη δύο νέα Μέλη, έναν Πατέρα με τον εξάχρονο γιο του, ο επικεφαλής του Παραρτήματός μας διεξήγαγε ακόμη μία Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας εισάγοντας ωφελιμότατα "καινά δαιμόνια" από την προσωπική του εμπειρία με τις ανατολικές πολεμικές τέχνες.


     Και με την αναλυτική αναφορά του μετά το πέρας κάθε Προπονήσεως, καταλαβαίνουμε ότι κάθε φορά κι ένα ψηλότερο εκπαιδευτικό "σκαλοπάτι" υποδέχεται τους Κερκυραίους Συνασκουμένους μας.


     Πολλά κι ενδιαφέροντα έλαβαν χώρα στην "αυλή" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας"  όπως μας ενημέρωσε η αναφορά του επικεφαλής του ο οποίος μας διευκρίνισε ότι κάποιες από τις ασκήσεις δεν φωτογραφήθηκαν.


     Εμείς, επειδή κάτι τέτοια μας ...εξιτάρουν, θα περιμένουμε να δούμε την οπτικοποίηση αυτών των ασκήσεων για να χαρούμε όπως και όσοι έλαβαν μέρος σε αυτές την αποτελεσματικότητα και την αρμονία που χαρακτηρίζουν τις Προπονήσεις των Κερκυραίων Κενταύρων.


     Είναι, πράγματι, περηφάνια να είσαι "Έλληνας Κένταυρος"  κι όταν είσαι και Κερκυραίος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.