Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 

ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!



     Υπό τον καταιγισμό της πλήρους εκπορνεύσεως της δημοκρατίας μετά την υπόθεση «Ηλία Μίχου» και αφού προηγήθηκαν οι σιχαμερές υποθέσεις του εισαγγελέως Ευστρατίου επιστήθιου φίλου της προέδρου Σακελλαροπούλου ο οποίος σοδομίζονταν με νεαρούς Πακιστανούς στους οποίους προσέφερε κοκαίνη έναντι αμοιβής «προσφερομένων υπηρεσιών» και του, επίσης, επιστήθιου φίλου της προέδρου Σακελλαροπούλου Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται ως κατά συρροή βιαστής ανηλίκων αγοριών, θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη Διάλεξη του Καθηγητή κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλου «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ» για την οποία τα πάντα είναι ήδη έτοιμα!

     Κατά την διάρκειά της διαλέξεως ο Καθηγητής κ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος θα μας τιμήσει με μία προ-ανακοίνωση των πορισμάτων της επιστημονικής ερεύνης του περί της καταγωγής της δημοκρατίας, κάτι εξόχως ενδιαφέρον και άγνωστο μέχρι τώρα!

     Καλείσθε όλοι την Κυριακή 16ην Οκτωβρίου 2022, στις 17:00 μ.μ. στην Κηφισιά για να στιγματίσουμε από κοινού την αθλία δημοκρατία στην οποία απαξάπαντες οι εμπλεκόμενοι όζουν υπαρξιακής σήψεως, ενθυμούμενοι την φράση του Πλάτωνος από το 8ο βιβλίο της «Πολιτείας»: ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ή ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Περισσότερα: http://horsebackarcherygr.blogspot.com/2022/09/blog-post_23.html

Σελίδα της Εκδηλώσεως στο Facebook: ΕΔΩ


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.