Τετάρτη 23 Μαΐου 2018


ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ


     Το Σάββατο που μας πέρασε οι «Έλληνες Κένταυροι» βρεθήκαμε στο κέντρο των Αθηνών για μία ακόμη Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας. 


     Η Συνασκούμενη Χρυσούλα  ανέλαβε την προθέρμανση της Ομάδος, η οποία πλέον έχει αποδείξει ότι κατέχει το αντικείμενο και γι’ αυτό στην επόμενη Προπόνηση θα αναλάβουν επόμενοι μαθητές το έργο αυτό.



     Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να συντονιστεί η Ομάδα και στις τρεις βασικές στάσεις Τοξοβολίας αδιακρίτως φύλου και ηλικιών, όπως αυτό αποτελεί κανόνα στους "Έλληνες Κενταύρους" .



     Μόλις τα αποτελέσματα έγιναν φανερά και ικανοποιήθηκε ο Αρχηγός της Ομάδος, ξεκίνησε ο διαχωρισμός σε υπο-ομάδες, με καλύτερο ζεύγος την Αθηνά και την Χρυσούλα η οποίες δεν χρειάστηκαν παρά μία βολή προκειμένου να πετύχουν το αποτέλεσμα που ζητούσε ο Κωνσταντίνος.


     Τελειώνοντας την άσκηση με τα ζεύγη ζητήθηκε από τη Ομάδα να διαχωρισθεί σε δύο υπο-ομάδες η κάθε μια με τον Αρχηγό της  ο οποίος θα συντόνιζε και τα υπόλοιπα μέλη τους κατά υπόδειξη του Αρχηγού Βολής.


     Οι δύο επικεφαλής Γεώργιος και Χρυσούλα, άδραξαν το τιμόνι και με τις συχνές παρατηρήσεις και διορθώσεις που έκαναν στις υπο-ομάδες τους κατάφεραν τάχιστα την επιθυμητή απόδοση.


     Ο έξυπνοι διαχωρισμοί βοήθησαν τον Αρχηγό να βγάλει τα αποτελέσματα που χρειαζόταν, όμως επειδή έχει αποδειχθεί τόσα χρόνια πως τίποτε δεν λειτουργεί καλύτερα από μία ενωμένη Γραμμή Βολής η λήξη της προπόνησης έγινε με όλα τα μέλη της Ομάδος ενωμένα σαν μια γροθιά.





Εφιπποτοξοτικά!

Κωνσταντίνος Δαμιανάκης
Αρχηγός Ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.