Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
10ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015


     Μπορεί εμείς να μην τον βλέπαμε, αλλά αυτός μας είδε από μακριά και πλησίασε να μας χαιρετίσει και να τον χαϊδέψουμε, πριν αρχίσουμε αυτή τη σημαντική Προπόνηση. Μια Προπόνηση που "έσπρωξε" λίγο πιο μπροστά σε σχέση με τις πέντε αισθήσεις το ένστικτό μας, σε συνέχεια της προηγουμένης Προπονήσεώς μας.


     Η όμορφη πλαγιά που φιλοξένησε τη Γραμμή Βολής άρχισε να πρασινίζει για τα καλά και μας θύμισε ότι η Άνοιξη δεν είναι μακριά. Κάθε χρόνο τέτοιαν εποχή, ασχέτως αν βρισκόμαστε στο μεσοχείμωνο, τα σημεία που επιλέγουμε να προπονηθούμε γεμίζουν όχι μόνον τους πνεύμονές μας αλλά και τις ..."τσέπες" μας με οξυγόνο, κάτι που μας κάνει να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο τη τοξευτική διαδικασία και, ασφαλώς η αυτοσυγκέντρωση είναι πολύ υψηλότερη υπ΄ αυτές τις προϋποθέσεις.


     Συνέχεια των ενστικτωδών τοξεύσεων με κλειστά μάτια και για σήμερα όμως και με αρκετές ακόμη κλασικές ασκήσεις πλήρους οράσεως. Βλέποντας στο μαβί ορίζοντα την απάνθρωπη τσιμεντούπολη η αλήθεια είναι ότι προτιμούσαμε να κρατάμε τα μάτια μας κλειστά χωρίς πολλή σκέψη...


     Παρά το ότι σήμερα καλωσορίσαμε με χαρά στη Γραμμή Βολής τον Θοδωρή παρατάσσοντας ακόμη μερικά νέα Μέλη, οι τοξεύσεις της Ομάδος έδειξαν και ευστοχία και πολύ καλή συγκέντρωση. 


     Στο τέλος ο Αρχηγός της Ομάδος βοήθησε τους Συνασκουμένους να ...ξαναθυμηθούν την τάξη της αφοπλίσεως του Τόξου και της τοποθετήσεως στη θήκη του, μία λεπτομέρεια η οποία είναι τόσο σημαντική, έως τελετουργική, για την προστασία του τιμώμενου όπλου μας και διατηρήσεως της χορδής του σε μάχιμη αξιοπιστία. 


     Διότι, στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" τα πάντα είναι ΤΑΞΗ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.