Σάββατο 10 Μαΐου 2014

 SHAMPOO "ΑΡΠΑΛΥΚΟΣ"


     Πολλές σημαντικές ...ανακαλύψεις είχαν ως αφετηρία τους κάποιο τυχαίο γεγονός... Στη περίπτωσή μας, η καθημερινή επαφή του Αρχηγού της Ομάδος μας με τους Ίππους μας και η έγνοια του για την ευημερία τους εν όψει θερινής περιόδου, τον έκανε να σκεφθεί και να παραγάγει ένα δικής του εμπνεύσεως εντομοαπωθητικό βασισμένο σε φυσικά έλαια συμβατά με την όσφρηση του Ίππου. Το παρασκεύασμα του Αρχηγού μας Αρπάλυκου, το δοκιμάσαμε προοδευτικά στους Ίππους της Ομάδος και διαπιστώσαμε αφ'  ενός τη συμβατότητά του, αφ'  ετέρου δε την εντομοαπωθητική του αποτελεσματικότητα.


     Το μείγμα του Αρπάλυκου φάνηκε από τη πρώτη στιγμή ότι ήταν αυτό που ζητούσε η ...ηρεμία των Ίππων μας προκειμένου να απαλλαγούν από τα ενοχλητικά έντομα αλλά κατά την διάρκεια των δοκιμών ο δύσπιστος "δοκιμαστής", ο Ιδρυτής της Ομάδος, άρχισε να ...ενθουσιάζεται όχι μόνο με το αποτέλεσμα αλλά και με το, ιδιαιτέρως, διακριτικό του άρωμα και αυτό όταν ο ίδιος είναι πολέμιος και των ...καλλυντικών και των αρωμάτων που ουδέποτε χρησιμοποιεί. Κι όμως, αυτός ο "πολέμιος" ζήτησε από τον Αρπάλυκο να του φτιάξει μια μικρή δοκιμαστική ποσότητα σαμπουάν που θα την δοκίμαζε στον εαυτό του! Και, ω! του θαύματος!


     Το ανθρώπινης χρήσεως, πλέον, σαμπουάν που παρεσκεύασε ο Αρπάλυκος, χωρίς να περιέχει τίποτε το βιομηχανικό, με βάση το ίδιο εντομοαπωθητικό μείγμα που προορίζεται για τους Ίππους μας, απεδείχθη ότι καθαρίζει βαθιά, λειτουργεί και στον Άνθρωπο ως εντομοαπωθητικό, ενώ αφήνει μια φυσική δροσιά στο ανθρώπινο σώμα. Ε! Αυτό ήταν! Η Ομάδα μας εφεξής θα έχει όχι μόνον το δικό της όνομα, το δικό της έμβλημα, τον δικό της Ύμνο, αλλά και το δικό της ...σαμπουάν που, απ΄ ό,τι φαίνεται πολύ θα το λατρέψουν! Αρπάλυκος είναι αυτός: άρχει, εκπαιδεύει, κατασκευάζει, παρασκευάζει, κατά πως λέμε, "Ντύνει, στολίζει, νοικοκυρεύει"!


     Όσοι επιθυμούν το αριστουργηματικό παρασκεύασμα του Αρπάλυκου, ας επικοινωνήσουν απ΄ ευθείας μαζύ του! Ο Ιδρυτής της Ομάδος, πάντως, διέγραψε το κλασικό σαπουνάκι που χρησιμοποιούσε τα τελευταία εξηνταδύο του χρόνια προς χάρη του παρασκευάσματος του Αρπάλυκου που το βαφτίσαμε ήδη: "Σαμπουάν Αρπάλυκος"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.