Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΣ ΚΥΠΡΟΝ...



     H Κυπριακή Σχολή Έφιππης Τοξοβολίας λειτουργεί, αρκετό καιρό πια, υποδειγματικά, με πλήρη αυτάρκεια και με, συνεχή, λαμπρή πρόοδο των μαθητών της. 



     Τα επιτεύγματα των Κυπρίων "ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θα μπορούσαν να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση όχι μόνον για τις Σχολές πολεμικών τεχνών αλλά και για παιδαγωγικά Ιδρύματα. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να πούμε ότι οι Κύπριοι Αδελφοί μας και στην Έφιππη Τοξοβολία τα καταφέρνουν άριστα! 



     Παρά ταύτα, η επικείμενη υλοποίηση ενός πολύ ειδικού αλλά και πρωτοπόρου εκπαιδευτικού προγράμματος στην Κυπριακή Σχολή με υποχρεώνει να μεταβώ στην Ελληνική Μεγαλόνησο προκειμένου να συμβάλλω στην επιτυχία αυτού του, πράγματι, σημαντικού εκπαιδευτικού εγχειρήματος αλλά και στην εν γένει πρόοδο των μαθητών της.



     Αναχωρώντας, λοιπόν, προς την Κυπριακή Σχολή μας, εύχομαι στο Δ.Σ. της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και στον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να συνεχίσουν την άριστη όπως και έως σήμερα παραγωγή πολιτισμικού Έργου επ΄ αγαθώ της Κοινωνίας και των Μελών μας, στο πλαίσιο των Αξιών της Πλατωνικής "Πολιτείας" η οποία αποτελεί και τον ηθικό "φάρο" μας!



Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.