Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ" ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ!


     Μόλις ...οκτώ ετών και με πλήρη ...εμβάθυνση στα πολιτικά Συστήματα έκρινε ότι ο Ναζισμός δεν του "έκανε", πήγε στο κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό κι έβγαλε εισιτήρια για τον παπού, τη γιαγιά, τη μαμά, το μπαμπά, τ' αδέρφια, συσκεύασε τα πράγματα του σπιτιού (όλη την ...οικογένειά του, τέλος πάντων...)  και ετοίμασε το σκύλο, τους έβαλε όλους μαζύ σ΄ένα βαγόνι και ξεκίνησαν, με τη πρωτοβουλία αυτού του οκτάχρονου, από τη Τσεχοσλοβακία για την Ελβετία και κατόπιν για τη ...Βενεζουέλα, μόνο και μόνο διότι ο ...οκτάχρονος έκρινε ότι δεν του "έκανε" ο Ναζισμός!

     Ποιός γράφει αυτές τις ηλιθιότητες; Μα, φυσικά το ...Πανεπιστήμιο Αθηνών(!) και το Γερμανικό Ινστιτούτο :"GOETHE"(!) δύο δημοκρατικά "πνευματικά" Ιδρύματα τα οποία μάλλον ως Ιδρύματα πνευματικώς ανιάτων φαίνονται να λειτουργούν! Και "πού" γράφουν αυτές τις ανοησίες τους τα δύο "πνευματικά" Ιδρύματα; Σε ένα επίσημο Δελτίο Τύπου τους με αφορμή την έλευση ενός ξέμπαρκου "Καθηγητά" με βαρύγδουπους τίτλους οι οποίοι εξυπηρετούν το αποβλακωτικό παραμύθι του αντιναζισμού!

     Στο ανορθόγραφο αυτό Δελτίο Τύπου, όπου γίνεται αναφορά σε ...σπουδές κλασικής Φιλολογίας, ...καθηγεσίες Φιλοσοφίας, ...διδακτορικές διατριβές περί Αριστοτέλους και βαρύγδουπους ...ηθικολογικούς στοχασμούς, τα υπογράφοντα πανεπιστημιακά "μπουμπούκια" δεν υποψιάστηκαν καν ότι δεν υπάρχει λέξη "κτ-ί-ριο" στην Ελληνική..., αλλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένας ...οκτάχρονος πήρε την οικογένειά του από τη Τσεχοσλαβακία και τη πήγε στη ...Βενεζουέλα διότι δεν του άρεσε ο ...Ναζισμός!

     Το κατάντημα των Ιδρυμάτων αποβλακώσεως της δημοκρατίας και γνωστό είναι και εύλογο! Η ίδια η δημοκρατία ως βιομηχανία τυραννίας παράγει συνεχώς ψεύδος προκειμένου να κρατά αιχμάλωτη κάθε κριτική σκέψη! Και στη περίπτωση του "Καποδιστριακού" Πανεπιστημίου το ψεύδος ξεκινά από τον τίτλο αφού δεν ιδρύθηκε από τον Καποδίστρια αλλά από τον Βασιλέα Όθωνα Α' Wittelsbach, τον μεγάλο, αυτόν, ελληνολάτρη Βαυαρό!

    Όμως, το παραπάνω πανεπιστημιακό κωλόχαρτο το οποίο συνυπογράφεται από το άλλο Ίδρυμα των εθνικώς συμπλεγματικών Γερμανών ("GOETHE") αποτελεί "δείγμα θρασύτητος" των μοντέρνων πλαστογράφων της Ιστορίας οι οποίοι έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε ανεγκέφαλους όχλους τους οποίους μπορούν να "παίζουν" όπως θέλουν πείθοντάς τους ότι ένας ...οκτάχρονος μπορεί να ενοχλείται από τον Ναζισμό και να ...παίρνει την οικογένειά του και να την οδηγεί σε ...άλλη Ήπειρο! Ακριβώς όπως, με την ίδια θρασύτητα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Ναζί ανεκάλυψαν το ...σαπούνι όταν έριξαν τους ...εβραίους στους φούρνους!

     Σκατά στα μούτρα των πλαστογράφων της Ιστορίας, αυτών των επαγγελματιών του αντιναζισμού, οι οποίοι εξακολουθούν να διακινούν το μίσος αποβλακώνοντας Κοινωνίες μέσα από Ιδρύματα πνευματικώς καθυστερημένων, ενίοτε τιτλοφορούμενα και ...ανώτατα! Πάρτε παραμάσκαλα τους τίτλους και τις ...περγαμηνές σας κι ελάτε να σκουπίσετε τους πισινούς των αλόγων μας, αν και αυτοί οι τελευταίοι αξίζουν μεγαλύτερης Τιμής από τα κωλόχαρτά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.